Hoe voeden we 9,800,000,000 mensen in 2050?

Welkom bij de ultieme Dutch Horticulture Experience

Fieldlab voor Data Driven Automatic Growing en Robotics

Onze missie is om 100% klanttevredenheid te garanderen bij elk bezoek!

GLOBAL CHALLENGES DUTCH SOLUTIONS

TOMATOWORLD IS DÉ ERVARING VAN DE TUINBOUWKAS IN WESTLAND

Hoe produceer je veilig en vers voedsel in een kas? In een tentoonstelling van 500 m2 leer je alles over de duurzame en geavanceerde Nederlandse manier van telen. Een uniek bezoek aan de enige voor het publiek toegankelijke kas maakt je ervaring compleet.

 

FIELDLAB DATAGEDREVEN TEELT & ROBOTICA

De kas van Tomatoworld fungeert ook als een field- en innovatielab voor Data Driven Automatic Growing & Robotica. Hightechbedrijven testen, demonstreren en valideren hun technologie en vormen samen met startups en studenten een ecosysteem om de tuinbouwindustrie te veranderen. Door deze cultuur van samenwerking, kennis en ervaring, en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals 5G-technologie, IoT, AI en robotica, laat Tomatoworld het nieuwe zakelijke model zien in de Nederlandse tuinbouwsector.

Een bezoek aan Tomatoworld is een ultieme beleving waar al uw zintuigen geprikkeld worden. U wordt bewust van de mondiale uitdagingen waarvoor we met elkaar staan en de oplossingen die de Nederlandse glastuinbouw te bieden heeft voor het wereldvoedselvraagstuk. U krijgt op uw wensen afgestemde informatie van zeer ervaren gidsen over o.a. duurzame teeltwijze, innovatieve technieken en kennis van het Nederlandse tuinbouwcluster. 

Tomatoworld verbindt u met onze partners, bedrijven die behoren tot de champions' league spelers van de Nederlandse glastuinbouw. Het zijn ware Masters of Horticulture.

Mede mogelijk gemaakt door...

Tomatoworld is opgericht in 2008 door vernieuwende en betrokken partners. Bedrijven die trots zijn op deze vitale en duurzame sector en de technologische koppositie die zij vervult in de rest van de wereld. De initiatiefnemers en founding fathers van Tomatoworld zijn Greenco, bekend van de Tommies snoeptomaatjes en The Greenery.

Ook partner worden van Tomatoworld? Bekijk alle partners en de mogelijkheden.