Hoe voeden we 9,800,000,000 mensen in 2050

Welcome to the ultimate Dutch Horticulture Experience

Proef van 50 verschillende tomatenrassen

Reserveer uw plek voor de lancering van de Data Gedreven Kas

Reserveer nu

Ga naar Dutch Horti Platform

Klik hier

Kijk voor ons allerlaatste nieuws

Nieuws

Verhuurarrangement op onze locatie

Verhuur

Global Challenges Dutch Solutions

TOMATOWORLD is een informatie en educatiecentrum in Westland dat uitdrukking geeft aan de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector en haar evidente bijdrage aan de wereldvoedseluitdaging.

Een bezoek aan Tomatoworld is een ultieme beleving waar al uw zintuigen geprikkeld worden. U wordt bewust van de mondiale uitdagingen waarvoor we met elkaar staan en de oplossingen die de Nederlandse glastuinbouw te bieden heeft voor het wereldvoedselvraagstuk. U krijgt op uw wensen afgestemde informatie van zeer ervaren gidsen over o.a. duurzame teeltwijze, innovatieve technieken en kennis van het Nederlandse tuinbouwcluster. *En er worden verbindingen gemaakt met voor u interessante partners.

Mede mogelijk gemaakt door...

Tomatoworld is opgericht in 2008 door vernieuwende en betrokken partners. Bedrijven die trots zijn op deze vitale en duurzame sector en de technologische koppositie die zij vervult in de rest van de wereld. De initiatiefnemers en founding fathers van Tomatoworld zijn Greenco, bekend van de Tommies snoeptomaatjes en The Greenery.

Bekijk hier al onze partners. Ook partner worden van Tomatoworld? Bekijk de mogelijkheden.

Ook enthousiast geworden?