Programma Touroperators

Wilt u een origineel, veelzijdig, informatief programma samen stellen voor uw aanvrager. Laat dan het gezelschap de Nederlandse glastuinbouw beleven bij Tomatoworld. Wij nemen bezoekers mee in de wereldvoedseluitdaging en maken hen bewust van de waarde die de Nederlandse glastuinbouw heeft en hun eigen rol hierin. In onze demonstratiekas met meer dan 80 verschillende tomatenrassen kunnen bezoekers zien, horen, ruiken en natuurlijk proeven van grote, kleine, gele, oranje en rode tomaten. Op aanvraag kunnen wij u zelfs diverse combinatieprogramma's aanbieden met partners waarmee wij samenwerken. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding.

Vul uw aanvraagformulier voor een rondleiding in

Aanvraagformulieren

Kies uw arrangement en boek uw bezoek

Arrangementen en Tarieven

Bekijk onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Recensie

“Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden.”

  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U maakt kennis met de innovativiteit van de sector en beleeft hoe de teelt in de kas groeit.
  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij verbinden bezoekende partijen met hun specifieke wensen aan bedrijven uit de sector.

Kortom; wij bieden zoveel mogelijk maatwerk programma’s aan. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Offerte aanvragen

Om uw aanvrager optimaal van dienst te zijn, vragen wij u vóór uw bezoek om achtergrondinformatie over o.a. de reden van het bezoek en het werkgebied van uw groep. Zo krijgt uw klant tijdens de rondleiding de informatie waar hij/zij naar op zoekt is en brengen wij hen in contact met interessante partners
Heeft u voor het aanvragen van de offerte nog andere vragen, kunt u ons altijd even bellen, mailen of ons reguliere contactformulier invullen. 

In verband met onze planning zijn wij gehouden aan de genoemde tijden. Wanneer u te laat arriveert moeten wij toch de eindtijd handhaven. Tenzij er geen bezoek na u is gepland. De extra tijd zal dan in rekening worden gebracht.