Uitjes particulieren

Op zoek naar een origineel uitje voor uw vrienden, familie, jaarclub, serviceclub etc? Wilt u kennis maken met de Nederlandse glastuinbouw door deze ècht te beleven?!  Lunchen of zelf koken op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie (minimaal 10 personen) in combinatie met een fantastische rondleiding? Het kan allemaal bij Tomatoworld. Alleen al onze kas met meer dan 80 verschillende tomatenrassen, waarvan u natuurlijk mag proeven is een belevenis op zich. In Tomatoworld kunt u educatie en bewustwording combineren met fun. Succes verzekerd!

Vul uw aanvraagformulier voor een rondleiding in

Aanvraagformulieren

Kies uw arrangement en boek uw bezoek

Arrangementen en Tarieven

Bekijk onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Recensie

“Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden.”

  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U maakt kennis met de innovativiteit van de sector en beleeft hoe de teelt in de kas groeit.
  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij verbinden bezoekende partijen met hun specifieke wensen aan bedrijven uit de sector.

Kortom; wij bieden zoveel mogelijk maatwerk programma’s aan. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Offerte aanvragen

Heeft u voor het aanvragen van de offerte nog andere vragen, kunt u ons altijd even bellen, mailen of ons reguliere contactformulier invullen. 

In verband met onze planning zijn wij gehouden aan de genoemde tijden. Wanneer u te laat arriveert moeten wij toch de eindtijd handhaven. Tenzij er geen bezoek na u is gepland. De extra tijd zal dan in rekening worden gebracht.