Inspirerende locatie huren

Wist u dat de locatie van uw vergadering bepalend is voor het resultaat dat u wilt bereiken? Wij hebben inmiddels al vele bedrijven en organisaties op onze inspirerende, unieke en sfeervolle locatie ontvangen en allen hebben kunnen ervaren wat de impact hiervan was. Velen komen ook graag weer bij ons terug voor onze locatie, voor onze service, onze flexibiliteit en gastvrije medewerksters en onze gezonde catering. Wilt u ook vergaderen op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie en tegelijkertijd uw relaties of medewerkers kennis laten maken met de Nederlandse glastuinbouw? Of wilt u een event organiseren waarbij beleving centraal moet staan en gezonde voeding een welkome aanvulling is? En wilt u zelf deze dag of dit dagdeel geheel ontzorgd zijn? Wij maken graag een passende aanbieding voor u.

“Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden.”

  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U maakt kennis met de innovativiteit van de sector en beleeft hoe de teelt in de kas groeit.

Vul uw aanvraagformulier voor een rondleiding in

Aanvraagformulieren

Kies uw arrangement en boek uw bezoek

Arrangementen en Tarieven

Bekijk onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

SKYBOX

Voor groepen tot maximaal 16 personen kan gebruik worden gemaakt van de skybox in de kas. Dit betreft geen exclusieve reservering, hetgeen betekent dat het informatie-/educatief centrum en de kas gedurende uw reservering kunnen worden bezocht door andere groepen. Het klimaat in de skybox is afhankelijk van de buitentemperatuur.
4 uurs arrangement: € 250,00  excl. 21% BTW
Inbegrepen is:

  • Gebruik van de skybox met vergadertafel en loungehoek
  • WiFI
  • Water/Kofie/thee
  • Rondleiding van 1 of 1,5 uur

 

Offerte aanvragen

Heeft u voor het aanvragen van de offerte nog andere vragen, kunt u ons altijd even bellen, mailen of ons reguliere contactformulier invullen. 

In verband met onze planning zijn wij gehouden aan de genoemde tijden. Wanneer u te laat arriveert moeten wij toch de eindtijd handhaven. Tenzij er geen bezoek na u is gepland. De extra tijd zal dan in rekening worden gebracht.

Ook enthousiast geworden?