Rondleidingen bedrijven en organisaties

Heeft u ook regelmatig relaties uit binnen- en buitenland op bezoek die u graag kennis wilt laten maken met de high-tech Nederlandse glastuinbouwsector? Of wilt u een keer Vergaderen op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie? Of uw (nieuwe) medewerkers een beeld geven van de glastuinbouwsector? Tomatoworld heeft alle mogelijkheden om u volledig te ontzorgen. Wij bieden op maat gemaakte rondleidingen en dag(deel)-programma's voor u.  

Vul uw aanvraagformulier voor een rondleiding in

Aanvraagformulieren

Kies uw arrangement en boek uw bezoek

Arrangementen en Tarieven

"Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden."

  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U en uw zakelijke relaties maken kennis met de innovativiteit van de sector en beleven hoe de teelt in de kas groeit.
  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij verbinden bezoekende partijen met hun specifieke wensen aan bedrijven uit de sector.

Kortom; wij bieden zoveel mogelijk maatwerk programma’s aan. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Voor een nog bredere hortiXperience kunt u ook gebruik maken van onze combitours die wij samen met het World Horti Center organiseren.

Bekijk onze combitours met het World Horti Center

Combitours

Bekijk onze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Recensie

Offerte aanvragen

Om u optimaal van dienst te zijn, vragen wij u vóór uw bezoek om achtergrondinformatie over o.a. de reden van uw bezoek en uw werkgebied. Zo krijgt u tijdens de rondleiding de informatie waar u naar op zoekt bent en brengen wij u in contact met voor u interessante partners
Heeft u voor het aanvragen van de offerte nog andere vragen, kunt u ons altijd even bellen, mailen of ons reguliere contactformulier invullen. 

In verband met onze planning zijn wij gehouden aan de genoemde tijden. Wanneer u te laat arriveert moeten wij toch de eindtijd handhaven. Tenzij er geen bezoek na u is gepland. De extra tijd zal dan in rekening worden gebracht.