Crowdfunding

Join us!

Ik word sponsor

Is stichting Tomatoworld voor u of uw bedrijf een waardevol platform? Word sponsor!

Een initiatief als Tomatoworld sponsoren, is meer dan het overwegen waard.
Je levert dan een bijdrage aan de verspreiding en het actueel houden van informatie over de Nederlandse glastuinbouw met haar kennis, technologieën en duurzame teeltwijze lokaal, nationaal n mondiaal. Het is belangrijk om deze kennis tot uitdrukking te brengen zodat wij samen een onmiskenbare bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het mondiale voedselvraagstuk!

Tomatoworld laat bezoekers uit binnen- en buitenland de Nederlandse glastuinbouwsector beleven zodat zij zich bewust worden van de waarde van deze sector en van de rol die zij zelf kunnen spelen met betrekking tot de wereldvoedseluitdagingen.

Ook worden ideeën verzameld en gedeeld om voedselverspilling tegen te gaan, te kunnen blijven telen met de eindigheid van fossiele brandstoffen en de klimaatverandering in het achterhoofd.

Waar wordt het sponsorgeld bij Tomatoworld aan besteed?

 • Kosten voor licht, energie, huur van onze demokas met 80 verschillende rassen tomaten.
 • als hosting en onderhoud voor de website, administratie en aantrekken en opleiden van professionele medewerkers en gidsen.
 • Investeringen in uitbreiding van visuals voor de tentoonstellingsruimte, lesmateriaal en promotiemateriaal van de partners en vrienden van Tomatoworld.
 • Investeringen in marktonderzoek en promotie- en P.R.-middelen om Tomatoworld en haar sponsoren op de (wereld)kaart nóg beter zichtbaar te maken.
 • Toekomstplannen: het opstarten van een online platform, waar boeken, e-books, trainingen en coaching aan worden geboden en vanuit waar nog meer leads gegenereerd kunnen worden (CMS, Analytics). Daarnaast zoeken wij (financiële) middelen, kennis en personen voor het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke App die wereldwijd gebruikt kan worden.
 • De kosten voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën, die nog niet bedacht zijn....

  Nog vragen voordat je op de sponsorknop drukt? Mail info@tomatoworld.nl.

Voor bedrijven/ organisaties/ overheid

Als aanbieder kom je bij Tomatoworld vaker onder de aandacht en dit levert meer klanten en leads op. Tomatoworld heeft als doel de glastuinbouw op de kaart te zetten en doet dit mede voor haar sponsoren. Onze huidige sponsoren geven aan dat zij hun aanbod sneller verkopen en dan klantkring gegroeid is, sinds zij deelnemen aan ons platform. Ook zijn er verrassende (onderlinge) samenwerkingen ontstaan tussen bedrijven, retail, overheid en tussen partners en consumenten. Jouw sponsorbijdrage is net als tomatenzaad meer dan goud waard!

Wat krijg je ervoor terug als bedrijf? De top 5:

 1. Zichtbaarheid in een krachtig en sterk groeiend bedrijfs- en consumentenplatform.
 2. Gratis rondleidingen (hoe vaak is afhankelijk van uw bijdrage).
 3. Exclusief gebruik van Tomatoworld (hoe vaak is afhankelijk van uw bijdrage).
 4. Meer klanten en leads.
 5. Nieuwe samenwerkingen.

Sponsor als bedrijf/organisatie/overheid

Ik wil een bedrag doneren

Voor de consument

Ben je als consument betrokken bij de klimaatverandering en hecht je waarde aan voldoende en veilig voedsel voor iedereen, dan help je Tomatoworld om kennis te delen met telers uit het buitenland om zelfvoorzienend te worden in hun eigen land. Vind je het belangrijk dat kinderen weten waar voedsel vandaan komt en dat jongeren gezonder eten belangrijk gaan vinden?! Dan steun je Tomatoworld met uw bijdrage in het kunnen financieren van rondleidingen voor scholen en het maken aansprekend, interactief lesmateriaal.

Wat krijg je ervoor terug als consument? De top 3:

 1. Een verzamelpunt met actuele (glas)tuinbouw informatie.11 jaar ervaring, kennis en netwerk waar Nederland op de wereldkaart wordt gezet, wat goed is voor onze economie en uiteindelijk voor u als consument!
 2. Het feel good gevoel dat u een bijdrage heeft geleverd aan een toekomst voor de wereld en uw eigen familie, (klein)kinderen waarin voldoende en veilig voedsel beschikbaar is.
 3. Sociale verbinding.

 

Sponsor als consument

Ik wil een bedrag doneren

Hartelijk dank voor uw sponsorbijdrage!

Geen geld, maar toch graag uw bijdrage leveren? Deel dan zoveel mogelijk deze website en onze berichten die wij verspreiden via de verschillende social mediakanalen, met anderen. Onze dank is groot!