FIELDLAB DATA GEDREVEN TELEN & ROBOTICA

De kas van Tomatoworld fungeert als een field- en innovatielab voor Data Gedreven Geautomatiseerde Teelt & Robotica. Vooraanstaande technologiebedrijven demonstreren en valideren hier hun geavanceerde technologische oplossingen en vormen samen met start-ups en studenten een ecosysteem dat gericht is op het transformeren van de tuinbouwsector. Dankzij deze cultuur van samenwerking, gedeelde kennis en ervaring, en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals 5G-technologie, IoT, kunstmatige intelligentie en robotica, illustreert Tomatoworld het innovatieve businessmodel van de Nederlandse glastuinbouwsector.

FIELDLAB DATAGEDREVEN TEELT & ROBOTICA

Tomatoworld's kas is niet alleen een ruimte voor gewassen; het dient als een innovatief laboratorium voor Data-gestuurde Teelt & Robotica. Hier demonstreren en valideren high-tech bedrijven hun technologieën, samen met startups en studenten. Dit creëert een ecosysteem dat de tuinbouwindustrie wil transformeren. Door samenwerking, gedeelde kennis en gebruik van geavanceerde technologieën zoals 5G, IoT, AI en robotica, toont Tomatoworld een nieuw bedrijfsmodel in de Nederlandse tuinbouwsector.

LEER- EN DEMONSTRATIECENTRUM

De kas fungeert ook als opleidingsfaciliteit voor programma's en biedt telers en investeerders de kans om de praktijk van Data-gedreven Teelt te ervaren.

BEZOEK AAN TOMATOWORLD

Bezoeken aan Tomatoworld zijn alleen op afspraak en worden begeleid door educatieve medewerkers. Naast standaard rondleidingen kunnen we programma's op maat maken. Ons team heeft diepgaande kennis van de glastuinbouw en maakt gebruik van ervaringen van partnerbedrijven.

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

Tomatoworld is een inspirerende locatie voor vergaderingen, conferenties, trainingen, presentaties, educatieve evenementen en meer. We bieden verschillende cateringopties, van lunch en diner tot drankjes en hapjes. Kom Tomatoworld zelf ervaren en wij helpen graag om uw ideeën te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in High-tech in de kas?

Breng dan een bezoek aan Tomatoworlds fieldlab voor Data Driven Growing & Robotics. 

Wij geven u vele redenen waarom u Tomatoworld moet bezoeken!

Kennis is vrij beschikbaar, vragen kunnen worden gesteld en discussies kunnen worden gevoerd. In ons fieldlab voor data-gestuurde teelt ervaart u de praktijk. De tomaten worden gekweekt met behulp van sensoren en camera's volgens het Plant Empowerment-concept.

Wij nemen u mee in de wereldwijde uitdagingen van o.a. klimaatverandering.

Kom en ontdek de toekomst van de tuinbouw bij Tomatoworld!

U kunt een rondleiding boeken of bespreek uw wensen, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. 

Boek een rondleiding

Rondleidingen

Neem contact op

Stuur een mail