Rondleidingen Telers en bedrijven uit de sector

Het wereldvoedselvraagstuk om in 2050 9,8 miljard monden te voeden, raakt ons allen. Als teler of betrokkene in de glastuinbouwsector speelt u een belangrijke rol in de voedselvoorziening.

  • Tomatoworld neemt u in een rondleiding mee in de mondiale uitdagingen en Nederlandse oplossingen.
  • De duurzame, high-tech Nederlandse teeltmethode, onze kennis en technologieën op allerlei gebied, komen aan de orde.
  • Tomatoworld is tevens een plek om de dialoog aan te gaan en informatie uit te wisselen.  
  • De echte beleving vindt u in ons fieldlab voor data gedreven telen waar rond de 35 verschillende tomatenrassen worden geteeld met sensoren en camera's volgens het Plant Empowerment concept.

Boek hier uw rondleiding op locatie

Aanvraag Rondleiding

Boek hier uw on-line rondleiding

Speciaal aanbod on-line rondleiding

“Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden.”

Wilt u vergaderen op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie? Uw relaties kennis laten maken met de Nederlandse glastuinbouw? Uw (nieuwe medewerkers) een beeld geven van de sector waarin ze werken? Het kan allemaal bij Tomatoworld.

  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U maakt kennis met de innovativiteit van de sector en beleeft hoe de teelt in de kas groeit.
  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij verbinden bezoekende partijen met hun specifieke wensen aan bedrijven uit de sector.

Kortom; wij bieden zoveel mogelijk maatwerk programma’s aan. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Voor een nog bredere hortiXperience kunt u ook gebruik maken van onze combitours die wij samen met het World Horti Center organiseren.

Onze arrangementen op rij

Arrangementen en Tarieven

Bekijk onze combitours met het World Horti Center

Combitours

Bekijk onze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Recensie