Welkom bij Tomatoworld

Als een vooraanstaand fieldlab zijn wij toegewijd aan het bevorderen van innovatie, onderzoek en educatie binnen de tuinbouwsector. Ons non-profitinitiatief brengt voortrekkers uit diverse takken van de tuinbouw samen om vooruitstrevend onderzoek te faciliteren en kennis te delen.

Door middel van gespecialiseerde educatieve programma's en strategische samenwerkingsverbanden zetten wij ons in om de toekomst van de tuinbouw te versterken, van het veld tot aan verdere verwerking. Wij streven naar het verkennen van nieuwe technologieën, het verbeteren van methoden en het ontwikkelen van duurzame oplossingen die de toekomst van de tuinbouwsector beïnvloeden.

TOMATOWORLD IS DÉ TUINBOUWKAS ERVARING IN WESTLAND

Missie, visie en doelstellingen Tomatoworld

Missie

Bij Tomatoworld streven we ernaar de waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector tot uitdrukking te brengen. Door te demonstreren en valideren laten we zien dat onze productiemethoden, kennis en technologieën essentiële bijdragen kunnen leveren aan de wereldwijde voedseluitdaging.

Onze technische, innovatieve en duurzame oplossingen voorzien in de voeding, gezondheid en toekomst van deze planeet.

Visie

In een tijd van toenemende vraag naar veilig en voldoende voedsel, gecombineerd met uitdagingen als klimaatverandering, waterschaarste, verspilling, eindigheid van fossiele brandstoffen en urbanisatie, is onze visie om zorgvuldig te produceren met aandacht voor mens en planeet. Tomatoworld ziet zichzelf als de verbindende factor tussen duurzame kennis en efficiënte productie in een geavanceerde, high-tech omgeving.

Waarom

Wij geloven in SHARING = CARING

En wij worden gedreven door onze kernwaarden:

  • Ambitieus
  • Klantgericht
  • Open
  • Passie
  • Verbonden

Ontmoet het team van Tomatoworld

Aart van den Bos

Interim Directeur

directie@tomatoworld.nl

 

Joyce van Dalen

Operationeel Manager

info@tomatoworld.nl 

 

Nico Ammerlaan

Senior Teeltmanager

Karin Plaisier

Office manager / medewerker reserveringen

reservering@tomatoworld.nl

Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u een rondleiding of een ruimte reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij denken graag met u mee naar een passende invulling van uw programma.

Voor direct persoonlijk contact kunt u tijdens werkdagen bellen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Wanneer wij niet op kantoor aanwezig zijn, kunt u de voicemail inspreken of mailen reservering@tomatoworld.nl.

Claudia van Staalduinen

Marketing & Communicatie medewerker

Marcom@tomatoworld.nl