TOMATOWORLD IS DÉ TUINBOUWKAS ERVARING IN WESTLAND

Hoe produceer je veilig en vers voedsel in een kas? In een tentoonstelling van 500 m2 leer je alles over de duurzame en geavanceerde Nederlandse manier van telen. Een uniek bezoek aan de enige voor het publiek toegankelijke kas maakt je ervaring compleet.

 

FIELDLAB DATAGEDREVEN TEELT & ROBOTICA

De kas van Tomatoworld fungeert ook als een veld- en innovatielab voor Datagedreven Geautomatiseerde Teelt & Robotica. Hightechbedrijven demonstreren en valideren hun technologie en vormen samen met startups en studenten een ecosysteem om de tuinbouwindustrie te veranderen. Door deze cultuur van samenwerking, kennis en ervaring, en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals 5G-technologie, IoT, AI en robotica, laat Tomatoworld het nieuwe zakelijke model zien in de Nederlandse tuinbouwsector.

LEER- EN DEMONSTRATIECENTRUM

De kas van Tomatoworld fungeert ook als een trainingsfaciliteit, die kan worden gebruikt voor trainingsprogramma's en om telers en investeerders de mogelijkheid te bieden om te ervaren hoe het concept van Datagedreven Geautomatiseerd Telen kan worden toegepast.

BEZOEK TOMATOWORLD

Een bezoek aan Tomatoworld vindt altijd plaats op afspraak en onder begeleiding van een van onze educatieve medewerkers. Naast de standaard rondleiding is het mogelijk om een programma samen te stellen dat aan uw wensen voldoet. We hebben medewerkers met veel kennis van de glastuinbouw en we kunnen gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze partnerbedrijven.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Tomatoworld is tevens een inspirerende locatie voor uw vergadering, conferentie, training, bedrijfs- of productpresentatie, educatief evenement, enzovoort. Daarnaast beschikken we over diverse cateringfaciliteiten, zoals lunch, diner, drankjes en hapjes. Wij nodigen u van harte uit om Tomatoworld te ervaren en helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

Verhuurarrangement op onze locatie

Kijk hier

Sluit aan bij het netwerk van Tomatoworld en word partner!

Partnerinfo NL

Gidsen

Een rondleiding of dagdeel verhuur bij Tomatoworld is op afspraak en wordt verzorgd door een van onze zeer ervaren gidsen, die zelf uit de tuinbouw of het onderwijs komen.

Gidsen

Impressie

Een bezoek aan Tomatoworld is een ultieme beleving. Of u nu komt voor een rondleiding, een vergadering of een event.

Impressie

Downloads

Wilt u informatie over Tomatoworld bewaren of delen? Download hier o.a. onze brochure

Downloads