Wat is Tomatoworld

Tomatoworld is sinds 2008 dé belevingswereld die de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt en laat zien hoe de kennis, innovatie en technologieën bijdragen aan de oplossingen van het wereldvoedselvraagstuk.

U wordt zich in Tomatoworld bewust dat we staan voor mondiale uitdagingen als klimaatverandering, zoetwaterschaarste, verspilling, urbanisatie, beschikbaarheid van voldoende veilig voedsel en eindigheid van fossiele brandstoffen. We nemen u mee in de wereld van de Nederlandse glastuinbouwsector en de oplossingen die deze sector met haar kennis, technologieën en duurzame teeltmethode heeft en we geven u educatie hoe u met uw voedselkeuze zelf kunt bijdragen aan oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk. 

De demonstratie kas van Tomatoworld is de ultieme data gedreven kas (DDG), de toekomst van het telen! Het concept van DDG is, zoals de naam al zegt, gebaseerd op het gebruik en de analyse van data om de gewasgezondheid en productie te optimaliseren. Er wordt 24/7 data verzameld van de klimaatcomputer, sensoren en camera's in de kas. De IIVO een geavanceerde computer stuurt de teelt aan. Tomatoworld verbindt u met onze partners, bedrijven die behoren tot de champions league spelers van de Nederlandse glastuinbouw. Het zijn ware Masters of Horticulture.

U mag mee naar binnen in onze kas waar rond de 35 verschillende tomatenrassen volgens de duurzame Nederlandse productiemethode (Dutch Method) worden geteeld.

En door het proeven van al onze tomatensoorten zal uw mening over de smaak van Nederlandse tomaten voorgoed zijn veranderd en zult u voortaan met een andere mindset uw tomaten aanschaffen.

Verhuurarrangement op onze locatie

Kijk hier

Sluit aan bij het netwerk van Tomatoworld en word partner!

Partnerinfo NL

Bekijk onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Impressie

Een bezoek aan Tomatoworld is een ultieme beleving. Of u nu komt voor een rondleiding, een vergadering of een event.

Impressie

Downloads

Wilt u informatie over Tomatoworld bewaren of delen? Download hier o.a. onze brochure

Downloads

Gidsen

Een rondleiding of dagdeel verhuur bij Tomatoworld is op afspraak en wordt verzorgd door een van onze zeer ervaren gidsen, die zelf uit de tuinbouw of het onderwijs komen.

Gidsen

U bent op zoek naar een inspirerende workshop of locatie voor uw event?

Bekijk de mogelijkheden