BICT Groep

Samen met de klant verzorgt de BICT Groep voor de totaaloplossing voor alle ICT-vraagstukken

De BICT Groep is ontstaan uit de ICT-afdeling van het bedrijf V&R Techniek. Dit bedrijf is in 1973 opgericht en stond toen nog bekend als Van Rossum Techniek. Sinds april 2011 is de BICT Groep geboren, één overkoepelende groep van waaruit wij automatisering, bedrijfstelefonie, hosted services en datanetwerken; aanbieden.

Het gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor alle ICT-vraagstukken. Doordat ze diverse specialismen gebundeld hebben in één bedrijf, heeft de klant een vast aanspreekpunt voor alle vragen, meldingen of onverhoopte storingen. Storingen worden door proactief systeembeheers vroegtijdig opgespoord, zodat  de klant vaak pas achteraf te horen krijgt dat zich een storing voorgedaan heeft en  hier tijdens de dagelijks werkzaamheden niets van merkt.

Door slim samen te werken, pakken ed medewerkers vraagstukken direct op en kan de klant zich weer volledig focussen op de dagelijkse werkzaamheden. De uitdaging  van BICT Groep is om compleet te ontzorgen op ICT-gebied, waarbij zij streven naar een lange termijn relatie.

Partnerkaart BICTgroep


< Terug naar partner overzicht

Website BICT Groep

Kijk hier