Hinova

Hinova heeft, in nauwe samenwerking met deskundigen van onder andere Wageningen University Research (WUR) en Let’s Grow, het Hinova VentilationJet Systeem® ontwikkeld. Uitgangspunt bij deze ontwikkeling is het Nieuwe Telen geweest.
Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en hebben onze innovaties niet stil gestaan. We blijven in contact met de tuinbouwondernemers en blijven als innovatief bedrijf ons product aanpassen aan de behoeften van de markt.

Partnerkaart

Meer informatie over Hinova kunt u vinden op : https://hinova.nl/hinova/

< Terug naar partner overzicht

Hinova B.V. bedrijfsfilm Doe maar duurzaam

KASVENTILATORENPRODUCENT ZORGT VOOR DONKERE NACHTEN

In veel kassen gaan ’s nachts de lampen aan, de regelgeving vraagt de schermen te sluiten om lichtuitstoot te voorkomen. Toch lukt dat niet altijd. Het wordt onder het scherm warm en vochtig, wat problemen kan veroorzaken voor het gewas. De schermen op een kier openen helpt, maar zorgt voor kouval in de kas en zorgt bovendien nog steeds voor gekleurde lucht op bewolkte dagen. Maar het systeem van Hinova zorgt ervoor dat de schermen dicht kunnen blijven zonder controle over het klimaat te verliezen. "We zoeken constant naar manieren om ons product te verbeteren. Het is dan ook mooi om te zien dat ons product zichzelf bewijst in de praktijk. Onze klanten zien een betere oogst door goede klimaatbeheersing en kunnen ’s nachts hun schermen gesloten houden. Ons systeem realiseert dit op een energievriendelijke wijze. Daar ben ik het meest trots op." Aldus Jan Willem van Ostaay

Wilt u contact met deze partner?

Naar Hinova