Projecten en samenwerkingen

Ontdek Onze Samenwerkingen en Toekomstgerichte Projecten bij Tomatoworld

Bij Tomatoworld geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Daarom zijn we trots op onze diverse samenwerkingen en projecten die een inkijk bieden in de kas van de toekomst. Onze passie voor duurzame landbouw en geavanceerde technologieën komt tot leven in deze initiatieven.

Samen bouwen we aan de kas van morgen, waarin we de nieuwste ontwikkelingen en baanbrekende ideeën verweven. Onze partnerschappen variëren van vooraanstaande onderzoeksinstellingen tot toonaangevende bedrijven in de sector. 

Ontdek hoe onze projecten de toekomst vormgeven en de mogelijkheden van kassen als voedselproductiecentra veranderen. Van geautomatiseerde teeltsystemen tot geavanceerde klimaatbeheersing, wij zetten ons in om de tuinbouwsector te transformeren en tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Bij Tomatoworld nodigen we u uit om deel uit te maken van onze reis naar innovatie en duurzaamheid. Samen kunnen we de kas van de toekomst creëren en een positieve impact hebben op de manier waarop we voedsel produceren en consumeren. Verken onze samenwerkingen en projecten en ontdek hoe we de norm blijven verleggen in de wereld van de moderne landbouw.

Het project “Do IoT voor de glastuinbouw”

Slimme robots in de kas

Tomatoworld is een samenwerking aangegaan voor het project “Do IoT voor de glastuinbouw”. Het project “Do IoT voor de glastuinbouw” versnelt digitale innovaties in Zuid-Holland voor een duurzame en efficiënte voedselproductie. Het gebruik van 5G, sensoren en robots staat centraal bij de experimenten.

 

Lees verder