Zhongnong Futong

Zhongnong Futong werd opgericht in 1985. Het is een bedrijf afkomstig uit China Agricultural University (CAU), dat zich bezighoudt met landbouwwetenschap en -technologie. De zakelijke reikwijdte omvat de planning van de landbouw, de tuinbouw en de bouw van kassen, waterbesparende irrigatie projecten, tuinbouw service, de invoering en bevordering van landbouwwetenschap en -technologie, en de marketing van landbouwproducten service.

Zhongnong Futong heeft met succes meer dan 30 agrarische carnavals en outlets, industriële tuinbouwclusters en andere nieuwe projecten in heel China opgeleverd. CAU Futong beheert actief 70 hectare moderne Nederlandse kassen en 780 hectare agroparken. Het bedrijf heeft een groente- en fruitmerk, Dachaolai.

Zhongnong Futong heeft in de loop der jaren waardevolle ervaringen opgedaan in de agrarische sector en heeft een groot netwerk opgebouwd tussen verschillende niveaus van de Chinese overheid, buitenlandse ambassades in China, binnen- en buitenlandse bedrijven en onderwijsinstellingen.

Zhongnong Futong staat te popelen om zijn strategisch partnerschap met bedrijven die geïnteresseerd zijn om de Chinese markt te betreden uit te breiden en een stevige onderzoeks- en ontwikkelingssamenwerking met internationale organisaties op te bouwen.

Download Partnerkaart

< Terug naar partner overzicht

 

Logo Zhongnong Futong

Company movie Zhongnong Futong

Kijk hier

Website Zhongnong Futong

Kijk hier