Rondleidingen

Nederlandse glastuinbouw: Ontdek de innovatie met Tomatoworld's exclusieve rondleidingen

Wilt u een onvergetelijke ervaring in de Nederlandse glastuinbouwsector voor uw bezoekers, medewerkers of delegaties uit binnen- en buitenland? Of zoekt u een uniek uitje voor uw bedrijf, vrienden, familie, collega's of jaarclub?

Laat ons u volledig ontzorgen met op maat gemaakte rondleidingen en dag(deel)-programma's. Ontdek de echte beleving in ons fieldlab voor Data Gedreven Telen, waar diverse tomatenrassen worden geteeld met behulp van sensoren en camera's volgens het Plant Empowerment concept.

Bij Tomatoworld kunt u nu een rondleiding boeken! Let op: rondleidingen dienen minimaal een week van tevoren te worden aangevraagd en is alleen door de weeks mogelijk.

 

BASIS ARRANGEMENT

Rondleiding 1,5 UUR
€ 200,00 + een bedrag van € 12,50 p.p.
Prijs exclusief 9% BTW en inclusief koffie/thee

Rondleiding Tomatoworld met bezoek aan:

  • de tentoonstelling ‘global challenges Dutch solutions’,
  • de demokas met verschillende rassen tomaten en
  • een tomatenproeverij (in het seizoen).

*Extra kosten voor een expert kost €75 per 30 minuten (mogelijk op maandag t/m donderdag)

LUXE ARRANGEMENT

Rondleiding incl. lunch 2,5 UUR (vanaf 10 personen) 
Rondleiding Tomatoworld met bezoek aan:

  • de tentoonstelling ‘global challenges Dutch solutions’,
  • de demokas met verschillende rassen tomaten en
  • een tomaten proeverij.

Lunch met:

  • tomatensoep
  • diverse belegde broodjes
  • jus d’orange, melk, koffie en thee

*Voor groepen prijs op aanvraag

*Extra kosten voor een expert kost €75 per 30 minuten (mogelijk op maandag t/m donderdag)

EXCLUSIEF ARRANGEMENT

Een warme lunch (Westlands, Aziatisch, Italiaans, enz.), een event in onze conferentieruimte.
Samen met u maken wij graag een passend dag(deel) programma.

Vergaderarrangementen worden berekend per dagdeel en zijn exclusief 21% BTW.

*Extra kosten voor een expert kost €75 per 30 minuten (mogelijk op maandag t/m donderdag)

De toekomst van voedselbeleving

Bij Tomatoworld draait alles om een van de meest urgente vraagstukken van onze tijd: hoe voeden we in 2050 een wereldbevolking van 9,8 miljard mensen? Stap binnen in een fascinerende wereld waar we de grootste uitdagingen van vandaag bespreken, zoals klimaatverandering, voedselverspilling, waterschaarste, verstedelijking en de schaarste aan fossiele brandstoffen en veilig voedsel.

Onze missie is om de innovatieve oplossingen van de Nederlandse glastuinbouwsector te laten zien. Denk aan geavanceerde technologieën, baanbrekende teeltmethoden en het bevorderen van voedselbewustzijn. Bij Tomatoworld delen we onze kennis en nodigen we u uit om deel te nemen aan de dialoog over de cruciale rol van de tuinbouw in de mondiale voedselvoorziening.

Tijdens onze informatieve rondleidingen krijgt u niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een verhoogd bewustzijn over hoe tuinbouw bijdraagt aan het voeden van de wereld. De echte ervaring begint in ons fieldlab voor data-gedreven teelt, waar verschillende tomatenrassen worden gekweekt met behulp van sensoren en camera's volgens het innovatieve Plant Empowerment-concept.

En wat zou een bezoek aan Tomatoworld zijn zonder een smaaktest? Proef onze diverse tomatensoorten en ontdek een nieuwe waardering voor de tomaten die dagelijks in de winkels liggen. Bij Tomatoworld verandert uw kijk op voedsel voorgoed. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de toekomst van voedselbeleving!

Wij bieden op maat gemaakte rondleidingen en programma's voor bedrijven en delegaties. Of u nu buitenlandse relaties heeft die u wilt laten kennismaken met de Nederlandse glastuinbouwsector, nieuwe medewerkers een dieper inzicht wilt geven in de sector waarin ze werken, of op zoek bent naar een unieke, inspirerende locatie voor uw volgende vergadering, Tomatoworld regelt het voor u. Kom langs en ontdek de toekomst van voedselbeleving!

Wilt u een rondleiding boeken? Neem direct contact op!

Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 174 612 525 om direct met ons te spreken en uw wensen te bespreken. U kunt ons ook een e-mail sturen via reservering@tomatoworld.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren om uw ideeën tot leven te brengen.

Bij Tomatoworld streven we naar perfectie in evenementenorganisatie en klanttevredenheid. Laat ons u helpen om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement tot een succes te maken!