Rondleidingen

Leer de Nederlandse glastuinbouwsector kennen tijdens een rondleiding in ons Xperience Center!

Tomatoworld is een WOW beleving (World Of Welcome) over de high-tech, duurzame Nederlandse glastuinbouwsector. Kennis is vrij beschikbaar, vragen kunnen worden gesteld en discussies kunnen worden gevoerd. 

Heeft u relaties uit binnen- en buitenland op bezoek die u graag kennis wilt laten maken met de high-tech Nederlandse glastuinbouwsector? Wilt u uw (nieuwe) medewerkers een beeld geven van de sector waarin ze werken of van de glastuinbouwsector? Wilt u uw nationale of internationale delegatie kennis laten maken met de sector door de Nederlandse glastuinbouw ècht te beleven? Op zoek naar een origineel uitje voor uw vrienden, familie, jaarclub, serviceclub etc? Wilt u kennis maken met de Nederlandse glastuinbouw door deze ècht te beleven?! Boek dan een rondleiding. 

  • Tomatoworld heeft alle mogelijkheden om u volledig te ontzorgen.
  • Wij bieden op maat gemaakte rondleidingen en dag(deel)-programma's voor u.  
  • De echte beleving vindt u in ons fieldlab voor Data Gedreven Telen waar verschillende tomatenrassen worden geteeld met sensoren en camera's volgens het Plant Empowerment concept.

Tomatoworld heeft een samenwerking met het World Horti Center en samen bieden wij de combitour Taste & Feel aan.

 

Boek hier uw rondleiding op locatie

Aanvraag Rondleiding

Onze Combitours met het World Horti Center

Combitours

De Toekomst van Voedselbeleving

Bij Tomatoworld staat de wereldwijde voedseluitdaging centraal: hoe voeden we tegen 2050 een groeiende bevolking van 9,8 miljard mensen? Wij nemen u mee op een inspirerende reis door de mondiale uitdagingen van onze tijd, zoals klimaatverandering, voedselverspilling, waterschaarste, verstedelijking, en de beperkte beschikbaarheid van fossiele brandstoffen en veilig voedsel.

Onze missie is om te laten zien welke innovatieve oplossingen de Nederlandse glastuinbouwsector kan bieden. Of het nu gaat om geavanceerde technologieën, baanbrekende teeltmethodes of het bevorderen van voedselbewustzijn, Tomatoworld staat klaar om kennis te delen en de dialoog aan te gaan.

Tijdens onze informatieve rondleidingen delen we niet alleen inzichten, maar zorgen we er ook voor dat u bewust wordt van de cruciale rol die de tuinbouw speelt in het voeden van de wereld. Maar de echte ervaring begint pas echt in ons fieldlab voor data gedreven telen. Hier telen we verschillende tomatenrassen met behulp van geavanceerde sensoren en camera's volgens het baanbrekende Plant Empowerment-concept.

En natuurlijk, geen bezoek aan Tomatoworld is compleet zonder een smaaktest! Proef onze diverse tomatensoorten en ontwikkel een nieuwe waardering voor de tomaten die u in de winkel koopt. Bij Tomatoworld verandert uw kijk op voedsel voorgoed. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de toekomst van voedselbeleving!

Onze arrangementen op een rij

Arrangementen en Tarieven

Boek hier uw on-line rondleiding

Check hier!

Ontdek Tomatoworld als Uw Inspirerende Evenementenlocatie

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering, congres, training, bedrijfspresentatie, educatief evenement of een andere bijzondere gelegenheid? Bij Tomatoworld bieden wij een inspirerende omgeving die uw evenement tot een onvergetelijke ervaring zal maken.

Onze faciliteiten zijn veelzijdig en aanpasbaar aan uw behoeften. Of u nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement plant, wij kunnen u ondersteunen om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt.

Bovendien beschikken wij over uitgebreide cateringfaciliteiten, zodat u uw gasten kunt trakteren op heerlijke maaltijden, lunches, diners, borrels en hapjes die passen bij uw evenement.

Bij Tomatoworld streven we naar perfectie en klanttevredenheid. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw visie en het vervullen van uw wensen. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en streven ernaar om het tot in de puntjes te verzorgen.

Wij nodigen u van harte uit om Tomatoworld zelf te ervaren en kijken ernaar uit om u te assisteren bij het plannen en organiseren van uw speciale evenement. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij uw ideeën tot leven kunnen brengen op deze bijzondere locatie. Samen zorgen we voor een onvergetelijke gebeurtenis.

Lees hier onze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2023

Vul hier alvast uw aanvraagformulier in

Aanvraagformulier Rondleiding

Neem direct contact op

Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 174 612 525 om direct met ons te spreken en uw wensen te bespreken. U kunt ons ook een e-mail sturen via reservering@tomatoworld.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren om uw ideeën tot leven te brengen.

Bij Tomatoworld streven we naar perfectie in evenementenorganisatie en klanttevredenheid. Laat ons u helpen om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement tot een succes te maken!