Ontmoet onze gidsen

Een rondleiding of dagdeel verhuur bij Tomatoworld wordt verzorgd door een van onze ervaren gidsen. Zij komen veelal zelf uit de tuinbouw en/of hebben ervaring in het onderwijs. De keuze voor de gids voor uw bezoek stemmen wij af op uw informatiebehoefte. De voertalen waarin wij rondleidingen geven zijn: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.
* wij kunnen u geen garantie geven over de beschikbaarheid van de door u gewenste gids

 

Boek uw spreker

Miranda

Talen:
Nederlands, Engels
Expertise:
Te boeken als persoonlijke spreker

Ab

Talen:
Nederlands, Engels
Expertise:
Te boeken als persoonlijke spreker

Aad

Talen:
Nederlands, Engels, Duits
Expertise:
Gids

Annemieke

Talen:
Nederlands, Engels
Expertise:
Gids en catering

Harry

Talen:
Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans
Expertise:
Gids

Liesbeth

Talen:
Nederlands, Engels, Duits
Expertise:
Gids

U kunt ook een rondleiding of presentatie boeken door een van onze specialisten:
Miranda van den Ende heeft dertig jaar ervaring met daarvan sinds 2008 oprichter en directeur van Stichting Tomatoworld. Miranda weet met veel passie de groep te boeien, de door u gewenste (glas)tuinbouw onderwerpen worden begrijpelijk en toepasbaar verteld.
Ab van Marrewijk heeft van jongs af aan ervaring als teler en kan u alle ins en outs vertellen over teelt incl. gewasbescherming. 

Bijkomende kosten voor een van deze specialisten bedraagt € 75,00 per uur (excl. BTW).

Wij staan voor u klaar om u het verhaal over de Nederlandse glastuinbouw te vertellen. Wij nemen u mee in de global challenges en dutch solutions. We laten u in onze kas met 40 verschillende tomatenrassen zien hoe de Nederlandse productiemethode kan bijdragen aan de voedselproducten en we gaan natuurlijk proeven van al deze tomatensoorten.

Dertig jaar ervaring met daarvan sinds 2008 oprichter en directeur van Stichting Tomatoworld. Miranda van den Ende weet met veel passie de groep te boeien, de door u gewenste (glas)tuinbouw onderwerpen worden begrijpelijk en toepasbaar verteld. U kunt Miranda als spreker boeken voor € 75,00 per uur.

Meer info /Miranda boeken