Programma Horeca/Koks

Lekker en gezond eten staat steeds meer in de belangstelling. Het 80/20 principe van Dutch Cuisine is zowel gezond voor de mens als voor de planeet. Wij laten u zien hoe Nederlandse telers zorg dragen voor gezonde, smaakvolle en duurzaam geteelde producten.

U brengt tijdens de rondleiding een bezoek aan de demonstratiekas van Tomatoworld. Hier kunt u met hun eigen ogen zien hoe 80 verschillende tomatenrassen worden gekweekt met de modernste technieken. En... natuurlijk kunt u proeven van alle verschillende soorten tomaten.

Vraag offerte aan

Recensie

Chef-kok Pierre Wind

“Bij elk bezoek in Tomatoworld maak je nieuwe vriendjes. Het kunnen er zomaar tweehonderd verschillenden zijn. Rood, geel, groen, paars, gevlekt, harig, ruw of glad. En, ze blozen allemaal. Aai, ruik en praat met hun. Ze hebben stuk voor stuk een mooi verhaal!”

Pierre Wind

Het is voor koks (in opleiding) en bedienend personeel essentieel om achtergrond informatie te krijgen over waar groente vandaan komt. Zo wordt de service geoptimaliseerd. 

U kunt de rondleiding ook uitbreiden met een cressen workshop!

Plan uw bezoek

Offerte aanvragen

Om u optimaal van dienst te zijn, vragen wij u vóór uw bezoek om achtergrondinformatie over o.a. de reden van uw bezoek en uw werkgebied. Zo krijgt u tijdens de rondleiding de informatie waar u naar op zoekt bent en brengen wij u in contact met voor u interessante partners
Heeft u voor het aanvragen van de offerte nog andere vragen, kunt u ons altijd even bellen, mailen of ons reguliere contactformulier invullen. 

In verband met onze planning zijn wij gehouden aan de genoemde tijden. Wanneer u te laat arriveert moeten wij toch de eindtijd handhaven. Tenzij er geen bezoek na u is gepland. De extra tijd zal dan in rekening worden gebracht.