Programma Horeca/Koks

Lekker en gezond eten staat steeds meer in de belangstelling. Het 80/20 principe van Dutch Cuisine is zowel gezond voor de mens als voor de planeet.

  • Wij laten u zien hoe Nederlandse telers zorg dragen voor gezonde, smaakvolle en duurzaam geteelde producten.
  • De echte beleving vindt u in ons fieldlab voor data gedreven telen waar ronde de 35 verschillende tomatenrassen telen met sensoren en camera's volgens het Plant Empowerment concept.
  • en... natuurlijk kunt u proeven van alle verschillende soorten tomaten.

Boek hier uw rondleiding op locatie

Aanvraag Rondleiding

Boek hier uw on-line rondleiding

Speciaal aanbod on-line rondleiding

Tomatoworld is de unieke "Tomatenexperience". Meer dan 52 verschillende tomatenrassen groeien onder perfecte omstandigheden in onze demonstratiekas, die u tijdens uw bezoek bezoekt.  Als chef bieden wij u de uitzonderlijke gelegenheid om onze duurzame teeltwijze te ervaren en te proeven zoveel u wilt.

Indien gewenst kunt u ervaringen uitwisselen met onze teler en uw bevindingen met hem delen.

Het is voor koks (in opleiding) en bedienend personeel essentieel om achtergrond informatie te krijgen over de herkomst van producten omdat zij hierdoor met een andere mindset met de producten aan het werk gaan.  Een bezoek aan Tomatoworld leert dat DE tomaat niet bestaat.

Door onze samenwerking met Koppert Cress kunt u uw bezoek ook uitbreiden met een cressen workshop, wanneer u niet in de gelegenheid bent om dit mooie bedrijf zelf te bezoeken.

Onze locatie kan gebruikt worden voor kookworkshops, en andere evenementen.

We beschikken overeen moderne presentatieruimte met audiovisuele apparatuur. Tevens hebben wij een unieke skybox in de kas waar u over de tomatenplanten heen kijkt en met de geur in uw neus kunt genieten.

Voor meer info neem contact met ons op

Onze arrangementen op rij

Arrangementen en Tarieven

Bekijk onze algemene voorwaarden

voorwaarden

Chef-kok Pierre Wind

“Bij elk bezoek in Tomatoworld maak je nieuwe vriendjes. Het kunnen er zomaar tweehonderd verschillenden zijn. Rood, geel, groen, paars, gevlekt, harig, ruw of glad. En, ze blozen allemaal. Aai, ruik en praat met hun. Ze hebben stuk voor stuk een mooi verhaal!”

Pierre Wind

Recensie