Hackathon 2023

Think. Code. Feed the world. Harvesting technology to feed the world.

Als Tomatoworld helpen wij graag bij het organiseren van een Hackathon. Ben je een partner of onderwijsinstelling en wil je een hackathon organiseren? Neem dan contact met ons op.

Als student is het een kans om deel uit te maken van een belangrijk doel: de wereld op een duurzame en gezonde manier voeden. Door deel te nemen aan een Hackathon met als thema de tuinbouw sector, kun je samenwerken met experts uit de glastuinbouwsector en werken aan uitdagende technische vraagstukken die het hart vormen van deze sector.

 

Hackathon met Erasmus universiteit

Tijdens deze hackathon worden experimenten uitgevoerd, demo's getest en innovatieve oplossingen ontwikkeld. De focus ligt op innovaties en oplossingen die de state-of-the-art technologische ontwikkelingen in de glastuinbouw.

De hackathon vindt plaats op donderdag 7 en vrijdag 8 december bij Tomatoworld. Er zijn rond de 40 studenten hierbij aanwezig vanuit de Erasmus universiteit. 

Tijdens de hackathon gaan studenten in groepen werken aan oplossingen van vraagstukken binnen de tuinbouwsector. Dit gebeurt onder begeleiding van experts.

Dit is een geweldige kans om vaardigheden en kennis te vergroten bij studenten.