Uitjes particulieren

Op zoek naar een origineel uitje voor uw vrienden, familie, jaarclub, serviceclub etc? Wilt u kennis maken met de Nederlandse glastuinbouw door deze ècht te beleven?!  Lunchen of zelf koken op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie (minimaal 10 personen) in combinatie met een fantastische rondleiding? Het kan allemaal bij Tomatoworld. Alleen al onze kas met meer dan 80 verschillende tomatenrassen, waarvan u natuurlijk mag proeven is een belevenis op zich. In Tomatoworld kunt u educatie en bewustwording combineren met fun. Succes verzekerd!

Aanvraagformulier rondleiding

Recensie

“Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden.”

  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U maakt kennis met de innovativiteit van de sector en beleeft hoe de teelt in de kas groeit.
  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij verbinden bezoekende partijen met hun specifieke wensen aan bedrijven uit de sector.

Kortom; wij bieden zoveel mogelijk maatwerk programma’s aan. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Tarieven

Het tarief voor een rondleiding is opgebouwd uit een vast bedrag van € 50,00 + een bedrag per persoon.

  • 1 - 10e persoon: € 8,00 p.p
  • vanaf 11e persoon: € 6,00 p.p.
    Prijs inclusief 6% BTW en inclusief koffie/thee

Een rondleiding duurt ca. 1,5 uur

Hieronder kunt u een aanvraagformulier voor een rondleiding invullen waarna wij uw aanvraag zullen behandelen.

Vraag offerte aan

Tarieven arrangementen

Rondleiding met uitgebreide lunch € 25,00 p.p. exclusief 6% BTW.
Minimaal 10 personen - maximaal 30 personen
Duur: 2,5 uur

Hieronder kunt u een aanvraagformulier voor een rondleiding met Westlandlunch invullen waarna wij uw aanvraag zullen behandelen.

Bekijk onze algemene voorwaarden

Voorwaarden