Rondleidingen bedrijven en organisaties

Heeft u ook regelmatig relaties uit binnen- en buitenland op bezoek die u graag kennis wilt laten maken met de high-tech Nederlandse glastuinbouwsector? Of wilt u een keer Vergaderen op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie? Of uw (nieuwe) medewerkers een beeld geven van de glastuinbouwsector? Tomatoworld heeft alle mogelijkheden om u volledig te ontzorgen. Wij bieden op maat gemaakte rondleidingen en dag(deel)-programma's voor u.  

Vul uw aanvraagformulier voor een rondleiding in

Aanvraagformulieren

Kies uw arrangement en boek uw bezoek

Tarieven

Bekijk onze algemene voorwaarden

Voorwaarden

"Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden."

  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U en uw zakelijke relaties maken kennis met de innovativiteit van de sector en beleven hoe de teelt in de kas groeit.
  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij verbinden bezoekende partijen met hun specifieke wensen aan bedrijven uit de sector.

Kortom; wij bieden zoveel mogelijk maatwerk programma’s aan. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Recensie

Offerte aanvragen

Om u optimaal van dienst te zijn, vragen wij u vóór uw bezoek om achtergrondinformatie over o.a. de reden van uw bezoek en uw werkgebied. Zo krijgt u tijdens de rondleiding de informatie waar u naar op zoekt bent en brengen wij u in contact met voor u interessante partners
Heeft u voor het aanvragen van de offerte nog andere vragen, kunt u ons altijd even bellen, mailen of ons reguliere contactformulier invullen. 

In verband met onze planning zijn wij gehouden aan de genoemde tijden. Wanneer u te laat arriveert moeten wij toch de eindtijd handhaven. Tenzij er geen bezoek na u is gepland. De extra tijd zal dan in rekening worden gebracht.