Zakelijke rondleidingen

Leer de Nederlandse glastuinbouwsector kennen tijdens een rondleiding in ons Xperience Center!

Heeft u relaties uit binnen- en buitenland op bezoek die u graag kennis wilt laten maken met de high-tech Nederlandse glastuinbouwsector? Wilt u uw (nieuwe) medewerkers een beeld geven van de sector waarin ze werken of van de glastuinbouwsector? Wilt u uw nationale of internationale delegatie kennis laten maken met de sector door de Nederlandse glastuinbouw ècht te beleven? Of wilt u een keer vergaderen op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie?  

  • Tomatoworld heeft alle mogelijkheden om u volledig te ontzorgen.
  • Wij bieden op maat gemaakte rondleidingen en dag(deel)-programma's voor u.  
  • De echte beleving vindt u in ons fieldlab voor Data Gedreven Telen waar verschillende tomatenrassen worden geteeld met sensoren en camera's volgens het Plant Empowerment concept.

Boek hier uw rondleiding op locatie

Aanvraag Rondleiding

Bekijk onze combitours met het World Horti Center

Combitours

"Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden."

  • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U en uw zakelijke relaties maken kennis met de innovativiteit van de sector en beleven hoe de teelt in de kas groeit.
  • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
  • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
  • Wij verbinden bezoekende partijen met hun specifieke wensen aan bedrijven uit de sector.

Kortom; wij bieden zoveel mogelijk maatwerk programma’s aan. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Onze arrangementen op rij

Arrangementen en Tarieven

Boek hier uw on-line rondleiding

Speciaal aanbod on-line rondleiding

Bekijk onze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2023

Recensie