Wat is Tomatoworld

Tomatoworld is sinds 2008 dé belevingswereld die de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt en laat zien hoe de kennis, innovatie en technologieën bijdragen aan de oplossingen van het wereldvoedselvraagstuk.

U wordt zich in Tomatoworld bewust voor welke mondiale uitdagingen in klimaatverandering, zoetwaterschaarste, verspilling, urbanisatie, beschikbaarheid van voldoende veilig voedsel en eindigheid van fossiele brandstoffen we staan. We nemen u mee in de wereld van de Nederlandse glastuinbouwsector en de oplossingen die deze sector met haar kennis, technologieën en duurzame teeltmethode heeft en we geven u educatie hoe u met uw voedselkeuze zelf kunt bijdragen aan oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk. 

U mag mee naar binnen in onze kas waar meer dan 80 verschillende tomatenrassen volgens de duurzame Nederlandse productiemethode (Dutch Method) worden geteeld. En door het proeven van al onze tomatensoorten zal uw mening over de smaak van Nederlandse tomaten voorgoed zijn veranderd en zult u voortaan met een andere mindset uw tomaten aanschaffen.

Vul hier uw aanvraagformulier voor een rondleiding in

Aanvraagformulieren

Kies uw arrangement en boek uw bezoek

Arrangementen en Tarieven

Sluit aan bij het netwerk van Tomatoworld en word partner!

Partnerinfo NL

bekijk onze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Why, How, What

Wij worden gedreven door onze kernwaarden: Ambitieus, klantgericht, open, passie, verbonden.

Lees verder

Agenda

Bij Tomatoworld valt altijd wel wat te beleven. Naast ons uitgebreide programma aan rondleidingen heten wij u ook graag welkom op een van onze evenementen, open dagen en workshops.

Bekijk agenda

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Tomatoworld, haar partners/vrienden en innovaties uit de sector.

Bekijk nieuws

Impressie

Een bezoek aan Tomatoworld is een ultieme beleving. Of u nu komt voor een rondleiding, een vergadering of een event.

Impressie

Downloads

Wilt u informatie over Tomatoworld bewaren of delen? Download hier o.a. onze brochure

Downloads

Gidsen

Een rondleiding of dagdeel verhuur bij Tomatoworld is op afspraak en wordt verzorgd door een van onze zeer ervaren gidsen, die zelf uit de tuinbouw of het onderwijs komen.

Gidsen

Healthy Food Academy

De Healthy Food Academy is een onderdeel van Stichting Tomatoworld. De visie van Tomatoworld is dat het hebben van een goede gezondheid en gezond ouder worden de komende jaren nog belangrijker zal worden. Groenten kunnen hierin een belangrijke bijdrage leveren. Voedseleducatie is noodzakelijk om bewustwording te creëren. 

Lees meer over de HFA

U bent op zoek naar een inspirerende workshop of locatie voor uw event?

Bekijk de mogelijkheden