Masterclass: Laatste Ontwikkelingen in Klimaatregeling en Scherming

Welkom op de pagina van onze exclusieve Masterclass, georganiseerd in samenwerking met Tomatoworld, Hoogendoorn Growth Management en Ludvig Svensson. Deze Masterclass biedt een diepgaande verkenning van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klimaatregeling en scherming in de tuinbouwsector.

Inschrijven Masterclass

Datum: 30 mei 2024
Tijd: 13:00 - 16:30 uur
Locatie: Tomatoworld, Zwethlaan 2, 2675 LB Honselersdijk

Over de Masterclass:

Tijdens deze Masterclass zullen gerenommeerde experts, Ton Habraken en René Beerkens, een boeiende presentatie verzorgen over diverse aspecten van klimaatregeling en scherming in de tuinbouw. Het programma omvat onderwerpen als schermingstechnieken, klimaatbeheersing, teeltplanning, netto straling, vochtstress en optimalisatie van lichtgebruik. Deelnemers krijgen de kans om dieper in te gaan op deze onderwerpen en directe interactie te hebben met de sprekers.

Optionele Rondleiding:

Na afloop van de presentaties bieden we een optionele rondleiding aan door de kas. Dit biedt deelnemers een unieke gelegenheid om de besproken concepten in de praktijk te zien en te ervaren.

Registratie:

Interesse in deelname aan onze Masterclass? Aanmelden is mogelijk via de oranje buttons op deze pagina. 

Over onze Partners:

  • Tomatoworld: Een toonaangevend kennis- en innovatiecentrum voor de tomatensector, waar onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven samenkomen om de sector te versterken en te innoveren.

  • Hoogendoorn Growth Management: Wereldleider in innovatieve oplossingen voor klimaatbeheersing in de glastuinbouw, met een focus op het maximaliseren van opbrengsten en het minimaliseren van inputs.

  • Ludvig Svensson: Toonaangevende leverancier van schermingsoplossingen en klimaatbeheersingssystemen voor de glastuinbouw, met een focus op duurzaamheid en innovatie.

Contact:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze Masterclass? Neem dan gerust contact met ons op met Claudia van Staalduinen.

Schrijf u vandaag nog in voor onze Masterclass en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in klimaatregeling en scherming in de tuinbouwsector!

Inschrijven Masterclass