Inspirerende locatie huren

Wist u dat de locatie van uw vergadering bepalend is voor het resultaat dat u wilt bereiken? Wij hebben inmiddels al vele bedrijven en organisaties op onze inspirerende, unieke en sfeervolle locatie ontvangen en allen hebben kunnen ervaren wat de impact hiervan was. Velen komen ook graag weer bij ons terug voor onze locatie, voor onze service, onze flexibiliteit en gastvrije medewerksters en onze gezonde catering. Wilt u ook vergaderen op een unieke, sfeervolle en inspirerende locatie en tegelijkertijd uw relaties of medewerkers kennis laten maken met de Nederlandse glastuinbouw? Of wilt u een event organiseren waarbij beleving centraal moet staan en gezonde voeding een welkome aanvulling is? En wilt u zelf deze dag of dit dagdeel geheel ontzorgd zijn? Wij maken graag een passende aanbieding voor u.

Informeer naar de mogelijkheden

“Tomatoworld biedt een scala aan mogelijkheden.”

 • U kunt Tomatoworld, geheel of gedeeltelijk, afhuren voor een dag(deel). Wij organiseren voor u het gehele bedrijfsprogramma waarbij wij u totaal ontzorgen.
 • Wij organiseren dag(deel)programma's waarbij u naast Tomatoworld andere innovatieve bedrijven bezoekt, geheel aansluitend bij uw behoeften.
 • Wij geven rondleidingen waarin het totale proces van zaadje tot tomaatje in beeld wordt gebracht. U maakt kennis met de innovativiteit van de sector en beleeft hoe de teelt in de kas groeit.

Tarieven

Het tarief voor een rondleiding is opgebouwd uit een vast bedrag van

€ 50,00 + een bedrag per persoon.

 • 1 - 10e persoon: € 8,00 p.p
 • vanaf 11e persoon: € 6,00 p.p.
  Prijs inclusief 6% BTW en inclusief koffie/thee

Een rondleiding duurt ca. 1,5 uur

Hieronder kunt u een aanvraagformulier voor een rondleiding invullen waarna wij uw aanvraag zullen behandelen.

Vraag een offerte aan

Aanvraag arrangement

Tarieven arrangementen

Rondleiding met uitgebreide lunch € 25,00 p.p. exclusief 6% BTW.
Minimaal 10 personen.

Voor groepen van meer dan 25 personen maken wij graag een maatwerkofferte.

Duur: 2,5 uur

Hier kunt u een aanvraagformulier voor een rondleiding met Westlandlunch invullen waarna wij uw aanvraag zullen behandelen.

Vraag een offerte aan

Vergaderarrangementen

De vergader arrangementen worden berekend per dagdeel en zijn exclusief 21% BTW.

Arrangement tot 25 personen tot 50 personen tot 75 personen tot 100 personen
4 uur € 350,00 € 550,00 € 650,00 € 750,00
6 uur € 475,00 € 675,00 € 800,00 € 900,00
8 uur € 600,00 € 800,00 € 950,00 € 1050,00

In de vergaderarrangementen is inbegrepen:

 • Gebruik informatie/edcuatiecentrum
 • Gebruik AV apparatuur (beamer, groot presentatiescherm laptop, geluidsinstallatie, wifi)
 • Koffie/thee
 • Water
 • Een rondleiding van 1 of 1,5 uur

Wilt u alleen even kort gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten zonder een rondleiding dan  kunt u een kort vergaderarrangement van 2 uur zonder rondleiding boeken. De prijs hiervan tot 25 personen is € 250,00 voor de conferentieruimte en € 175,00 voor de skybox. Koffie/thee zijn inbegrepen. 

Hieronder kunt u een aanvraagformulier voor een dag(deel)arrangement en een kort vergaderarrangement invullen waarna wij uw aanvraag zullen behandelen.

Informeer naar de mogelijkheden

SKYBOX

Voor groepen tot maximaal 16 personen kan gebruik worden gemaakt van de skybox in de kas. Dit betreft geen exclusieve reservering, hetgeen betekent dat het informatie-/educatief centrum en de kas gedurende uw reservering kunnen worden bezocht door andere groepen. Het klimaat in de skybox is afhankelijk van de buitentemperatuur.
4 uurs arrangement: € 250,00  excl. 21% BTW
Inbegrepen is:

 • Gebruik van de skybox met vergadertafel en loungehoek
 • Wireless ADSL
 • Water/Kofie/thee
 • Rondleiding van 1 of 1,5 uur

Hier kunt u een aanvraagformulier voor een skyboxreservering downloaden. Het ingevulde formulier mailt u naar reservering@tomatoworld.nl waarna wij uw aanvraag zullen afhandelen.

CATERING

Tomatoworld biedt de mogelijkheid om tijdens de arrangementen gebruik te maken van diverse lunch- en dinerbuffetten. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

In de skybox zijn de catering mogelijkheden beperkt.

Op rondleidingen en dag(deel)arrangementen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.

Informeer naar de mogelijkheden

Bekijk onze algemene voorwaarden

Voorwaarden

Ook enthousiast geworden?