Training en Educatie

De kleinschalige kas van Tomatoworld is de perfecte locatie om de praktijk van het telen te leren. Wij telen volgens de principes van Growing by Plant Empowerment. Door samenwerking met kennisinstituten en senior telers kunnen wij u op maat gemaakte programma's van theorie en praktijk aanbieden.

Bij ons geloven we in groei - niet alleen van onze producten, maar ook van kennis en vaardigheden. Als baanbreker in de agrarische sector biedt Plant Empowerment fascinerende trainingen en cursussen die de grenzen van traditionele methoden doorbreken.

Ontdek hoe deze samenwerking de deuren opent naar een wereld van innovatie en efficiëntie in de landbouw. Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over de boeiende cursussen en waardevolle trainingen die Plant Empowerment te bieden heeft. Bereid je voor op een reis die niet alleen je kennis vergroot, maar ook je oogst optimaliseert.

Ga naar Plant Empowerment

Aanvraag training data gedreven telen in onze demonstratiekas

Stuur een email

Onderwijs

Bij ons bieden we boeiende en educatieve rondleidingen aan voor leerlingen van het primair onderwijs tot aan studenten op universitair niveau. Onze rondleidingen zijn interactief en richten zich op eigentijdse thema's die zowel jonge kinderen als universitaire studenten aanspreken.

Voor alle niveaus van onderwijs bieden wij naast de rondleiding, interessante programma's. Kom met ons mee op een leerzaam avontuur bij Tomatoworld, waar de toekomst wordt ontdekt en waar elk kind jong en oud kan leren dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken.

Lees hier wat wij het onderwijs te bieden hebben

Onderwijs