Partners

Tomatoworld is sinds 2008 dé belevingswereld die de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt en laat zien hoe de kennis, innovatie en technologieën bijdragen aan de oplossingen van het wereldvoedselvraagstuk.

Tomatoworld is mogelijk gemaakt door steun van vooraanstaande bedrijven uit het glastuinbouwcluster.

De initiatiefnemers en founding fathers van Tomatoworld zijn Greenco, bekend van de Tommies snoeptomaatjes en The Greenery.

De partners zijn bedrijven uit de gehele sector. Door het delen van hun kennis kunnen wij u, als bezoeker, van de nieuwste informatie voorzien.

Ik ben al partner en wil een rondleiding aanvragen Ook partner worden?

Deze vooraanstaande bedrijven zijn partner van stichting Tomatoworld

(klik op de logo's voor meer informatie)

Royal Brinkman Partner van Tomatoworld

Partner worden?

Tomatoworld krijgt dagelijks bezoek van vooraanstaande (binnen- en buitenlandse) bedrijven uit en buiten de sector, overheden, touroperators, telers, journalisten, beleidsmedewerkers. Als partner krijgen deze bezoekers úw bedrijfsinformatie mee. U kunt ook uw zakenrelaties of medewerkers meenemen naar Tomatoworld of netwerken na een van de partnerbijeenkomsten. 

Wilt u gebruik maken van deze voordelen en tegelijkertijd onze missie steunen? Dan kunt tegen een financiële (of gedeeltelijke product/dienst) bijdrage partner worden van stichting Tomatoworld.

Ja, ik word partner

Ik meld mij aan als partner

Of steun ons en word vriend

Omdat niet ieder bedrijf de mogelijkheden heeft om een partnerschap aan te gaan, kunt u ook voor € 1000,00 per jaar vriend van Tomatoworld worden. Als vriend bent u minder nauw betrokken bij het proces om de missie uit te dragen, maar houden we u wel graag op de hoogte door middel van netwerkbijeenkomsten en nieuwsbrieven. 

Ambassadeurs van Tomatoworld