Partners

Tomatoworld is sinds 2008 dé belevingswereld die de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt. Hier ontdek je niet alleen de immense waarde van onze tuinbouwsector, maar ook hoe kennis, innovatie en geavanceerde technologieën samenkomen om bij te dragen aan de oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk.

Onze missie is mogelijk dankzij de onvoorwaardelijke steun van vooraanstaande bedrijven binnen het glastuinbouwcluster.

Zo heeft Tomatoworld partners, ambassadeurs en vrienden die haar ondersteunen. Onze partners zijn bedrijven die elk facet van de sector vertegenwoordigen. Door hun kennis te delen, blijft Tomatoworld altijd vooroplopen in het bieden van de nieuwste inzichten aan onze bezoekers. Ambassadeurs zijn instanties uit zowel de overheid als andere stichtingen die nauw met ons samenwerken om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken. En onze vrienden? Dat zijn bedrijven die ons initiatief van harte ondersteunen en zich op deze manier nauw met ons willen verbinden.

Samen vormen we een dynamische gemeenschap die streeft naar vooruitgang, duurzaamheid en innovatie binnen de glastuinbouw.

Deze vooraanstaande bedrijven zijn partner van stichting Tomatoworld

(klik op de logo's voor meer informatie)

Onze gewaarde vrienden

Ambassadeurs van Tomatoworld

Wilt u partner of vriend worden?

Ook partner of vriend worden?

Waarom zijn jullie partner van Tomatoworld? Enkele reacties van onze partners:

"Initieel voor het testen van producten en het vergaren van data. Hiernaast is het ook weer een platform om onze kennis te delen en een grotere doelgroep te bereiken. Zowel nationaal als internationaal."

"Tomatoworld is een waardevolle locatie om geïnteresseerden mee naartoe te nemen."

"Testen en demonstreren."

"We zijn nauw verbonden met de tomatenteelt. Dus we ondersteunen dit op deze manier. Ons doel is nieuwe klanten en betrokken zijn bij de markt."

"Betrokkenheid bij regionale tuinbouwcluster."