Nieuws

Wij vinden het belangrijk om onze informatie up to date te houden en volgen hiervoor berichtgeving over en in onze sector. Relevante informatie delen wij graag met u op onze website maar ook op onze social media kanalen.
www.facebook.nl/tomatoworld
@tomatoworldNL
www.linkedin.com/tomatoworld

 

Aanmelden nieuwsbrief Tomatoworld

Rondleiding bij Tomatoworld tijdens Dutch Food Week

Tijdens de Dutch Food week geven wij rondleidingen bij Tomatoworld!

U krijgt een rondleiding incl. bezoek aan onze Data Gedreven Demonstratie kas en een doosje worldmix tomaten.

Openingstijden rondleidingen;

  • 14 oktober aanvang 10.00 uur, duur 1,5 uur 
  • 15 oktober aanvang 13.45 uur, duur 1,5 uur
  • 16 oktober aanvang 10.30 uur, duur 1,5 uur
  • Kosten 10 Euro per persoon  

Stuur hier een email om toegangsbewijs aan te vragen.   

TOMATOWORLD is een informatie en educatiecentrum in Westland dat uitdrukking geeft aan de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector en haar evidente bijdrage aan de wereldvoedseluitdaging.

Een bezoek aan Tomatoworld is een ultieme beleving waar al uw zintuigen geprikkeld worden. U wordt bewust van de mondiale uitdagingen waarvoor we met elkaar staan en de oplossingen die de Nederlandse glastuinbouw te bieden heeft voor het wereldvoedselvraagstuk. U krijgt op uw wensen afgestemde informatie van zeer ervaren gidsen over o.a. duurzame teeltwijze, innovatieve technieken en kennis van het Nederlandse tuinbouwcluster. 

De demonstratie kas van Tomatoworld is de ultieme data op afstand gestuurde gedreven kas (DDAG), de toekomst van het telen! 

 

Lees verder

VACATURE OFFICE MANAGER

Office Manager Tomatoworld

Wil jij werken in een inspirerende bruisende omgeving in een functie waarin je verantwoordelijk bent voor een divers takenpakket? Dan is deze baan bij Tomatoworld zeker iets voor jou. Je bent hèt aanspreekpunt en je hebt veel ruimte om taken naar je toe te trekken; pro activiteit wordt enorm gewaardeerd.

Tomatoworld is een informatie en educatiecentrum over de Nederlandse glastuinbouwsector. We vertellen verhalen over de grote waarde van deze sector voor de wereldvoedseluitdaging en we hebben een fieldlab voor Data Driven Automated Growing waar de nieuwste technologieën van partners bij elkaar komen en de toekomst van het telen wordt gevalideerd en gedemonstreerd

Lees verder

Student marketing - communicatie

Ben jij het thuiszitten echt wel zat? Heb je zin om deze zomer wat te verdienen en in een high tech omgeving 3 tot 4 dagen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een student die ons gedurende de zomerperiode ondersteunt op het gebied van online communicatie. Volg jij een HBO opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie en ben jij 3 tot 4 dagen beschikbaar per week dan is deze vakantiebaan echt iets voor jou.


Lees verder

5G in de tuinbouw: de volgende stap naar de autonome kas?

5G in de tuinbouw: de volgende stap naar de autonome kas?

De uitrol van 5G mobiele verbindingen komt steeds dichterbij. In dit (online) event vanuit TomatoWorld gaan experts met elkaar in gesprek over de impact die dit zal gaan hebben op bedrijven in de tuinbouw. Over onder meer: datagedreven teelt, plukrobots, slimme track & trace en autonome drones.

 

Lees verder

VACATURES

Tomatoworld is een nieuwe weg ingeslagen met haar fieldlab voor Data Gedreven telen. Hoewel de internationale bezoekers zich nu nog aan de reisrestricties moeten houden, merken we veel interesse om ons straks te bezoeken. Ter uitbreiding van ons team hebben wij een aantal leuke vacatures.

Lees verder

The future of growing is data driven

De kas van Tomatoworld wordt van afstand bestuurd en totaal data gedreven aangestuurd. In kas hangen vele camera's en sensoren die real time data verzamelen.

Lees verder

Tomatoworld als showcase en fieldlab voor data gedreven telen

Tomatoworld bestaat 12,5 jaar en kijkt optimistisch naar de toekomst. Daarom heeft Tomatoworld besloten om haar demonstratiekas in samenwerking met Hoogendoorn Growth Management, LetsGrow.com en haar andere partners te transformeren naar een fieldlab voor data gedreven telen. 

Lees verder

Enza Zaden sluit zich weer aan bij Tomatoworld

In de kas van Tomatoworld staan dit jaar 18 tomatenrassen van Enza Zaden. Zij hebben zich weer aangesloten bij het netwerk van partners. Enza Zaden ontwikkelt nieuwe groenterassen die over de hele wereld geteeld, verkocht en gegeten worden. Als onafhankelijk familiebedrijf is Enza Zaden al drie generaties lang actief.

Lees verder

Tomatoworld 12,5 jaar actief

12,5 jaar geleden bedachten we het concept Tomatoworld. Nu nog steeds trots op wat we in al die jaren hebben bereikt.

Lees verder

Dutch Horti Platform

Voor en door mensen die hun productie willen verbeteren en een bijdrage willen leveren aan de wereldwijde voedseluitdaging.

Wereldwijd is er een groeiende behoefte aan voldoende en veilig voedsel. Tegelijkertijd hebben we te maken met klimaatverandering, waterschaarste, afval, eindigheid van fossiele brandstoffen en verstedelijking. 

Lees verder

Nieuwe partners en vrienden

Sinds dit jaar heeft Tomatoworld is er weer een aantal nieuwe bedrijven bij Tomatworld aangesloten.

Lees verder

IIVO

Hoogendoorn Growth Management is al jaren partner van Tomatoworld. Met de introductie van de nieuwe alles-in-één procescomputer IIVO is besloten om deze geavanceerde ‘next level’ klimaatcomputer ook in Tomatoworld te plaatsen.

Lees verder

Warme samenwerking met Zhongnong Futong

Uit de warme samenwerking met onze partner. Zhongnong Futong, zijn wekelijkse Q&A sessie ontstaan waarin de telers van onze partner Zhongnong Futong getraind en geadviseerd worden over hun teeltstrategie. Zodra we weer kunnen reizen, zullen de telers in de kas van Tomatoworld praktijktraining krijgen.

 

Lees verder

Nieuwe Buisrail wagens van Berg Hortimotive

Tomatoworld kan haar werkzaamheden weer veilig verrichten dit nieuwe teeltseizoen. Uit handen van Marco van der Velden, directeur Berg Hortimotive, ontvingen wij  twee gloednieuwe Buisrail schaarwagens (S-serie Benomic). Het is een mooi gebaar ontstaan uit de samenwerking met Tomatoworld.
En hoe gaaf dat de kleuren zo goed passen bij de huisstijl van Tomatoworld. Wij zijn blij dat we straks onze bezoekers kunnen laten zien welke mooie technieken we gebruiken van Nederlandse bedrijven uit de glastuinbouwsector.

Lees verder

Japanse delegatie maakt in Tomatoworld kennis met oplossingen voor revitalisering van de tuinbouwsector.

Donderdag 16 januari ontving Tomatoworld de Japanse ambassadeur  Hidehisa Horinouchi met leden uit de Japanse eerste kamer en van het ministerie van Landbouw. Zij houden zich in Japan bezig met de revitalisering van de land- en tuinbouw en met de reconstructie van het noordoosten van Japan na de tsunami van 2011. Burgemeester Bouke Arends was namens Westland aanwezig. Hij benadrukte dat de gemeente Westland al jarenlang een goede relatie heeft met Japan en in het bijzonder de prefectuur Kochi.

Foto; Thierry Schut

Lees verder

TOMATOWORLD KRIJGT WARMTE VAN DE BUURMAN

Tomatoworld is begin december, voor haar warmte voorziening, slagaderlijk verbonden met haar buurman Kees Stijger. Kees Stijger is één van de 49 Westlandse bedrijven die aardwarmte afneemt van Trias Westland. Door het aanleggen van een verbindingsleiding wordt de warmtevoorziening van Tomatoworld ingevuld met 65% aardwarme en 35% WKK warmte. Met het aanleggen van deze verbinding wordt de gasaansluiting van Tomatoworld overbodig.

Lees verder

PERSBERICHT Dutch Sino nieuwe partner van Tomatoworld

Adviesbureau Dutch Sino Business Promotions B.V. (DSBP) uit Rotterdam heeft zich aangesloten als partner bij stichting Tomatoworld in Honselersdijk.

Lees verder

Felicitaties voor onze partners Koppert Biological Systems en Rijk Zwaan!

Koppert Biological Systems staat op nummer 2 van de Hillenraad 100 van 2019! Rijk Zwaan mocht voor de zesde keer de trofee meenemen horend bij de koppositie in de Hillenraad 500+. In deze buitencategorie voor bedrijven met een omzet van meer dan € 500 miljoen óf meer dan duizend medewerkers in Nederland kwam Syngenta Seeds op 2.

Lees verder

Tomatoworld verwelkomt nieuwe Aziatische partner Cau Futong

Op 24 oktober is een partnerschap overeenkomst getekend door educatie en informatiecentrum voor de glastuinbouw, Tomatoworld en Cau Futong uit Beijing.

 

Lees verder

Rotterdam naar de glastuinbouw tijdens World Food Festival 2019

In het kader van het World Food Festival kwam groep 8 van de Hildegardisschool uit Rotterdam vandaag voor een bliksemstage naar Tomatoworld. Wethouder Karin Zwinkels vergezelde de kinderen tijdens hun rondleiding in Tomatoworld langs de wereldvoedseluitdaging, in de tomatenkas met 80 verschillende tomaten rassen én met de tomatenproeverij.

Lees verder

Nieuwe ontwikkelingen Hinova producten

‘Blijven innoveren.’ Is wat ons elke dag motiveert om te blijven zoeken naar verbeteringen. Of het nu gaat om een nieuw product, of iets wat wij al langere tijd leveren. Zo hebben wij een aantal verbeteringen toegepast op onze producten. We zetten hier de meest recente ontwikkelingen op een rij. Lees hier meer.

Lees verder

Vers van de pers: Syngenta Tomatenbrochure 2019-2020

Lees verder

'Met vertical farming jaarrond en 24/7 telen'

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar vertical farming wordt genoemd als een belangrijke ontwikkeling in de groeiende vraag naar gezond voedsel. Productingenieur Pim de Jong van Codema vertelt over de voordelen en uitdagingen van deze vorm van indoor voedselteelt.

Lees verder

Nieuwe partner Surplus Systems zet poort naar retail verder open

Educatie- en informatiecentrum van de glastuinbouw Tomatoworld verwelkomt Surplus Systems uit Bonn als nieuwe partner.

Lees verder

Trias Westland start levering aardwarmte

Telers die zijn aangesloten bij Trias Westland kunnen sinds deze week gebruik maken van de levering van aardwarmte. Na twee maanden vertraging is de aardwarmteput aan de Lange Broekweg in Naaldwijk eindelijk in bedrijf, zo meldt de WOS.

Lees verder

Goede sturing met een lager substraatvolume in Hybride belichte tomaat

PERSBERICHT

We zijn al weer een eind onderweg met de teelt. Afgelopen week is de kop uit het gewas gehaald, waarmee we deze week de laatste zetting realiseren. Ondanks het mooie weer moeten we gefocust blijven om een goed eindresultaat te halen. De zomerse dagen vragen veel van de planten als het gaat om de waterbalans op peil te houden. Dit betekent ook voor ons dat we op moeten letten dat we de plant wel de mogelijkheid bieden om dit te kunnen doen.

Lees verder

Where can I find Tomatoworld's partners and friends at GreenTech 11-12-13 June 2019

On 11 - 12 - 13 June 2019, you'll find all horticulture market leaders and experts under one roof, at GreenTech Amsterdam!

Lees verder

Vlog workshop partners Tomatoworld

Enige tijd geleden organiseerde Tomatoworld i.s.m. Angela Enthoven een hele leuke vlog workshop voor de PR, Marketing & Communicatie medewerkers van onze partners. Na een goede dosis theorie was het tijd voor de praktijk. Genoten!
(Deze vlog is van Patricia van Codema Systems Group B.V. )

Lees verder

WATER WEEK 1- 12 MEI 2019

We weten allemaal dat de hoeveelheid bruikbaar water op aarde 🌍 schaars is. Maar wist u dat de glastuinbouwsector op zoek is naar manieren om het waterverbruik in de groenteteelt terug te dringen? 💧

Lees verder

Partners Tomatoworld

Tomatoworld is mogelijk gemaakt door de steun van vooraanstaande bedrijven uit het glastuinbouwcluster. Door het delen van hun kennis en expertise voorzien wij bezoekers uit binnen- en buitenland van de nieuwste informatie! 

Lees verder

Leerlingen doen inspiratie op bij Tomatoworld

Om inspiratie op te doen voor hun profielwerkstuk, zijn 300 havo- en vwo-leerlingen van ISW Hoogeland deze week op bezoek bij Tomatoworld. ISW Onderneemt organiseert deze inspiratiemiddagen. De leerlingen moeten volgend jaar hun profielwerkstuk inleveren. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om het in samenspraak met een Westlands bedrijf of instelling te schrijven.

Lees verder

New partner Huhtamaki

Please meet our new partner Huhtamaki! Global specialist in packaging for food and drink, dedicated to making every consumer experience enjoyable, consistent, and safe by treating our world with respect.

Lees verder

Dutch movie from Bloomberg

Bloomberg: How the Dutch have become (and still are) world leaders in modern agriculture. The knowledge and the state of the art technology are vital for feeding our growing population. Do you want to learn more about #globalchallengesDutchsolutions

Lees verder

De blik van jongeren over Nederland in 2050

Meer groen in de steden en zelfvoorziening in 2050

Lees verder

WPK onderneemt maatschappelijk verantwoord

WPK-Plantenkwekerij is gecertificeerd met o.a. het MPS-A certificaat voor verantwoord gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en MPS-SQ voor producten die onder goede arbeidsomstandigheden zijn geteeld: http://bit.ly/2yTefy6

Lees verder

ZATERDAG BIJBAAN

STUDENTEN: GRIJP DEZE KANS!

Je studententijd is dé perfecte periode om al iets met je ondernemersgeest te gaan doen. Hoe? Je gebruikt jouw netwerk binnen je universiteit of (sport)vereniging. Door nu je vrije uren in deze uitdagende bijbaan te stoppen, heb jij na je studie een stapje voor met jouw CV!

Ben jij (of ken jij) die ondernemende en creatieve student die het leuk vind de marketing, acquisitie, uitvoering en rondleidingen voor de zaterdagen te verzorgen?! Dan is Tomatoworld op zoek naar jou! 

Lees verder

Fruit Logistica 2019

Meet our partners and friends at the FRUIT LOGISTICA 6 to 8 february 2019

Were to find these Dutch prestigious companies:

Lees verder

PRESS RELEASE Growing by Plant Empowerment in Latin America

Last week Querétaro, Mexico was the setting for the biggest Plant Empowerment seminar in Latin America so far. An overwhelming amount of 135 interested growers from all over Mexico gathered to hear about the principles of Growing by Plant Empowerment (GPE), that were explained by speakers from Plant Empowerment partners Hoogendoorn, LetsGrow.com, Koppert, Svensson and Cultilene. The message of cultivation optimization based on plant vigor was very well received.

 

Lees verder

Download E-BOOK: Hoe voeden we 10 miljard monden in 2050?

Eten we in 2050 kweekvlees of krekels? Wat zijn de spannende initiatieven op het gebied van voedsel? En hoe draag je zelf bij aan een betere wereld? Het zijn onderwerpen die aan bod komen in het gratis te downloaden e-book Hoe voeden we 10 miljard monden in 2050? Lees hieronder alvast de inleiding van hoofdredacteur Philippe Remarque.

Lees verder

STEUN TOMATOWORLD

BUCKET LIST 2019
* Steun een bedrijf met een missie die de moeite waard is: ✓ wordt partner (of vriend) van Tomatoworld!
* Krijg meer buitenlandse business: ✓ Maak contact met partners en bezoekers van Tomatoworld
* Krijg meer exposure: ✓ toon product/dienst bij Tomatoworld
* Uitbreiden netwerk: ✓ Maak contact met partners en bezoekers van Tomatoworld
* Zoek inspirerende locatie voor vergaderingen en trainingen: ✓ Tomatoworld
* Bewaak klantenloyaliteit: ✓ bezoek Tomatoworld met klanten Steun onze missie en word partner (of vriend) van Tomatoworld!

Lees verder

Hinova BV nieuwe partner Tomatoworld

Begin 2019 komt Hinova BV het partnerteam van Tomatoworld versterken! Deze week werd het VentilationJet systeem alvast in onze demokas opgehangen.

Lees verder

-PERSBERICHT- Tomatoworld en Wold Horti Center bundelen krachten

Naaldwijk, 14 december 2018

Tomatoworld en World Horti Center gaan hun krachten bundelen met het doel de tuinbouwsector nationaal en internationaal nog beter op de kaart te zetten. De samenwerking wordt operationeel ingezet door gezamenlijk bezoekers te ontvangen, evenementen en opleidingstrajecten te organiseren. Daarvoor tekenden beide partijen gisteren een intentieovereenkomst.

 

Lees verder

Diner in de kas minister en genodigden

Trots dat we dit gezelschap mochten ontvangen in Tomatoworld.

Marjolijn Sonnema‏ Dec 4 Twitter:
Diner van Minister Carola Schouten met AgriNL over de Visie LNV in @TomatoworldNL. Goede maaltijd, en vooral ook goed gesprek over toekomst agro Nederland. @Agrifirm @LTONederland @Avebe_group @PlukonFoodGroup @VanDrieGroup @FrieslndCampina @Rabobank @minlnv

Lees verder

BASF Vegetable Seeds partner Tomatoworld

Omringd door Nunhems trostomaten heet Miranda van den Ende (Tomatoworld) Harm Ammerlaan en BASF van harte welkom als nieuwe partner van Stichting Tomatoworld.

BASF Vegetable Seeds is de wereldwijde specialist in de ontwikkeling van groentezaden voor de professionele tuinbouw. Onder de merknaam Nunhems biedt BASF hoogwaardige zaden, deskundig advies en ondersteunen gespecialiseerde gewasteams de klanten bij het produceren en op de markt brengen van hun producten.

Lees verder

Ministerie van Land- en Tuinbouw van India

भारत से से कृषि और बागवानी मंती मंत्रालय
Remco Huvermann van Koppert Biological Systems met vertegenwoordiger van het Indiase ministerie van Land- en Tuinbouw voor een werkbezoek bij Tomatoworld.

Lees verder

Cultilene en Tomatoworld samen de schouders onder wereldvoedsel problematiek

PERSBERICHT

Saint-Gobain Cultilene (uit Rijen NBr.) is sinds kort partner van informatie- en educatiecentrum Tomatoworld uit Honselersdijk. Cultilene levert Albarino tuinbouwglas, data driven services en innovatieve substraatoplossingen die bijdragen aan het optimaliseren van water- en energieverbruik in de kas.

 

Lees verder

Bereikbaarheid Tomatoworld inzake weg werkzaamheden

Trias Westland start 26 november a.s. met de tweede fase van de aanleg van een warmteleiding op de Zwethlaan. Het betreft de aanleg ter hoogte van de kruising met de Broekpolderlaan tot net voor de kruising met de Middel Broekweg (N466). Periode 26 november -21 december 2018 Bereikbaarheid gemotoriseerd bestemmingsverkeer vanaf de Middel Broekweg (N466).

Fase 2 of the roadworks near Tomatoworld start November 26th. Period 26 November - 21 December 2018 accessibility of motorised local traffic from Middel Broekweg (N466).

 

Lees verder

Eerste oogst hybride Belichtingsproef Tomaat

September dit jaar zijn er nieuwe tomaten geplant voor het project Hybride Belichting Tomaat
bij Delphy Improvement Centre. In dit project worden  grove trostomaten geteeld onder  een combinatie van LED en SONT belichting. Deze week zijn de eerste tomaten geoogst. Het hoofdras is Merlice van De Ruiter. Dat is geen toeval, want Merlice is een van de sterkste en meest productieve rassen onder lampen.

Lees verder

Rabobank Westland verlengt partnerschap

Rabobank Westland committeert zich na 10 jaar opnieuw voor 3 jaar aan het initiatief Tomatoworld. Als dé glastuinbouwbank van Nederland ondersteunt zij niet alleen Tomatoworld, maar geeft de Rabobank financiële steun aan tal van projecten in de glastuinbouw. Om zo de slagkracht van de sector te helpen vergroten. Want samen zijn we sterker en creëren we kansen!

Lees verder

Koppert Biological Systems neemt per 1 november a.s. de biologische gewasbeschermingsactiviteiten over van Horticoop B.V.

Lees verder

Delphy: Voortzetting kennisontwikkeling LED belichting in tomaat

Op woensdag 12 september is afdeling 2 bij Delphy Improvement Centre wederom geplant om de kennisontwikkeling van LED belichting in tomaten verder uit te diepen. Het project dat al jaren loopt op initiatief van meerdere private partijen wordt dit jaar wederom doorgezet. 5 jaar op rij zijn er proeven gedaan om de teelt van tomaten met 100% LED belichting te ontwikkelen. Bijzonder deze komende belichte teelt is dat de belichtingsconfiguratie een aandeel SON-t zal krijgen.

Lees verder

Tomatoworld open voor consumenten in DAFW

Proeven van 80 verschillende tomatenrassen 🍅🌱en leren over de Nederlandse glastuinbouw en het wereldvoedselvraagstuk: hoe in 2050 ruim 9 miljard monden te voeden. Tomatoworld organiseert 5, 12 en 13 oktober rondleidingen in het kader van de Dutch Agri Food Week | 5 - 16 oktober 2018 speciaal voor consumenten.
5 okt. 14:00-15:30 uur,
12 en 13 okt. 10:00-11:30 uur.
Aanmelden via:
reservering@tomatoworld.nl
Kosten zijn € 7,50 p.p. (kinderen € 5,00).
Graag tot ziens bij #DAFW2018 !

Lees verder

Start Dutch Agri Food Week: 5 - 16 oktober 2018

Inschrijving Dutch Agri Food Week geopend: doe mee! Vierde editie Dutch Agri Food Week: 5 - 16 oktober 2018


Lees verder

Delphy and AgriProFocus start program for Zambian Women Organization Nsabo Yetu

PRESS RELEASE
Delphy and AgriProFocus starts a tailor made training program for the Zambian Women Organization Nsabo Yetu to strengthen the horticultural sector in the North-Western Provence of Zambia.

 

Lees verder

PERSBERICHT: Codema's nieuwe partner Nordian Capital helpt ambities te realiseren

Codema klaar voor verdere groei en internationalisering

Deze ambities gaat Codema realiseren met een nieuwe partner: investerings-maatschappij Nordian Capital. De directie van het bedrijf blijft, met CEO Marcel Koolen, CFO Lennard van der Ham en CCO Gideon de Jager, ongewijzigd.

 

Lees verder

Gids worden in Tomatoworld

Tomatoworld is altijd op zoek naar gepassioneerde gidsen die het leuk vinden om in het Engels, Frans, Duits of misschien zelfs Chinees, Koreaans of  Japans het verhaal over de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouw te vertellen.

Lees verder

Cau Futong provides increasing vegetables demand

Our gold member Cau Futong provides increasing vegetables demand due to the new cases of COVID-19.

Lees verder

Tomatoworld wint campagne en krijgt boost

SD Communicatie en Maximizd werken sinds kort samen om bedrijven te assisteren een betere communicatie- en (online) marketingstrategie te ontwikkelen. Om de start van de samenwerking te vieren hebben de bedrijven via een prijsvraag een gratis online marketingcampagne ter waarde van 5.000 euro aangeboden. Die prijsvraag werd gewonnen door Tomatoworld.

SD Communicatie en Maximizd werken sinds kort samen om bedrijven te assisteren een betere communicatie- en (online) marketingstrategie te ontwikkelen. Om de start van de samenwerking te vieren hebben de bedrijven via een prijsvraag een gratis online marketingcampagne ter waarde van 5.000 euro aangeboden. Die prijsvraag werd gewonnen door Tomatoworld.

Lees verder

Vacature office manager

Wil jij werken in een inspirerende bruisende omgeving in een functie waarin je verantwoordelijk bent voor een divers takenpakket? Dan is deze baan bij Tomatoworld zeker iets voor jou. Je bent hèt aanspreekpunt en je hebt veel ruimte om taken naar je toe te trekken; pro activiteit wordt enorm gewaardeerd.

Tomatoworld is een informatie en educatiecentrum over de Nederlandse glastuinbouwsector. We vertellen verhalen over de grote waarde van deze sector voor de wereldvoedseluitdaging en we hebben een fieldlab voor Data Driven Automated Growing waar de nieuwste technologieën van partners bij elkaar komen en de toekomst van het telen wordt gevalideerd en gedemonstreerd

Lees verder

Waarom wij doen wat we doen?

De Why, How, What