BASF Vegetable Seeds partner Tomatoworld

Omringd door Nunhems trostomaten heet Miranda van den Ende (Tomatoworld) Harm Ammerlaan en BASF van harte welkom als nieuwe partner van Stichting Tomatoworld.

BASF Vegetable Seeds is de wereldwijde specialist in de ontwikkeling van groentezaden voor de professionele tuinbouw. Onder de merknaam Nunhems biedt BASF hoogwaardige zaden, deskundig advies en ondersteunen gespecialiseerde gewasteams de klanten bij het produceren en op de markt brengen van hun producten.

Het assortiment groentezaden omvat 24 gewassen en ongeveer 1.200 rassen. Met de veredelingsprogramma’s voor deze gewassen ontwikkelt het bedrijf nieuwe rassen die relevante groente-oplossingen bieden voor telers, de professionele groenteketen en consumenten.

BASF werkt samen met partners uit de professionele groenteketen en R&D-partners aan het identificeren en creëren van nieuwe groente-innovaties die waarde toevoegen aan de groenteketen en voor de consument. Dit sluit feilloos aan bij de educatie en informatie die Tomatoworld aan binnen- en buitenlandse bezoekers geeft over de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector en haar onmiskenbare bijdrage aan het wereldvoedselvraagstuk.