Online rondleiding

Allemaal vanuit het comfort van uw eigen locatie.

Ontdek de wereld van Tomatoworld, dé ultieme tuinbouwervaring in het Westland, nu binnen handbereik met onze online rondleiding! Met slechts één klik opent zich een virtuele deur naar de innovatieve omgeving van de Nederlandse glastuinbouw. 

 

Hier is waarom u deze online rondleiding wilt zien

 1. Nederland, de zaadveredelingshoofdstad 
  Ontdek waarom Nederland een cruciale rol speelt in de wereldwijde groentezaadveredeling. Leer hoe innovatie en expertise hier samenkomen om de toekomst van voedsel te vormen.
 2. Logistiek meesterwerk voor West-Europa 
  Ontdek de geheimen achter het logistieke apparaat van Nederland, dat de voedselbehoefte van megasteden in West-Europa vervult met zowel lokale als geïmporteerde producten. Leer hoe deze aanpak wereldwijd gekopieerd kan worden.

 3. Slim telen met minimaal water 
  Verdiep uw inzicht in duurzame landbouw door te ontdekken hoe gewassen geteeld kunnen worden met minimaal waterverbruik. Ontdek baanbrekende technieken die de toekomst van water-efficiënte landbouw vormgeven.

 4. Energie-innovatie in de tuinbouw 
  Leer hoe de tuinbouwsector omgaat met energie-innovatie en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Verken duurzame oplossingen die de weg banen voor een milieuvriendelijke toekomst.

 5. Het Nieuwe Telen ontrafeld 
  Krijg inzicht in de principes van Het Nieuwe Telen en begrijp hoe deze revolutionaire aanpak de landbouw transformeert. Ontdek hoe technologie en data bijdragen aan efficiëntere en duurzamere teeltmethoden.

 6. Global impact van toeleveranciers 
  Ontdek hoe toeleveranciers wereldwijd met geavanceerde kassen, technieken en kennis actief zijn. Leer van hun ervaringen en begrijp hoe innovaties overal ter wereld worden toegepast.

 7. Samenwerking voor constante innovatie 
  Verken de kracht van samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek en ontdek hoe deze synergie leidt tot constante innovatie in de tuinbouwsector.

 8. Maak een verschil voor de planeet en uw gezondheid 
  Realiseer de impact die u persoonlijk kunt hebben op een gezonde planeet en uw eigen welzijn. Ontdek hoe uw keuzes en betrokkenheid een positieve invloed kunnen hebben op de wereld om u heen.

Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en uw invloed uit te breiden in de boeiende wereld van de tuinbouw. Meld u vandaag nog aan en laat deze unieke ervaring niet aan u voorbijgaan!

Boek uw online rondleiding nu!

Ontdek, leer en laat u inspireren met onze online rondleiding

In de snel veranderende wereld van de tuinbouw is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, technologieën en praktijken. Tomatoworld begrijpt dat het soms niet mogelijk is om persoonlijk langs te komen, maar dat mag geen belemmering vormen voor het vergaren van kennis en ervaring.

Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan onze online rondleiding, waarbij u op afstand alle aspecten van de tuinbouw ontdekt die u normaal gesproken zou ervaren tijdens een fysiek bezoek aan onze locatie.

Laat u meevoeren door de tuinbouwverhalen en feiten, allemaal gepresenteerd in het Engels voor een wereldwijd publiek. Ontdek de geheimen achter het telen van tomaten, de innovatieve technologieën die worden toegepast in onze kassen en de passie die onze teler drijft.

Volg de onderstaande stappen om te beginnen aan een reis vol kennis, plezier en inspiratie op een door u gekozen plek:

De stappen naar een online rondleiding bij Tomatoworld

Stap 1

Vraag uw speciale aanbieding aan

Een online reis door Tomatoworld begint met uw speciale aanbieding. Stuur eenvoudig een e-mail naar onze afdeling reserveringen en ontvang een exclusieve mogelijkheid om de tuinbouwsector van dichtbij te ontdekken. Laat ons weten wanneer u interesse hebt en wij zorgen voor de rest. Uw ontdekkingsreis begint hier!

Stuur een e-mail naar: reserveringen@tomatoworld.nl

 

Stap 2

Creëer uw account op ons Dutch Horti Platform

Om deel te nemen aan onze online rondleiding, maakt u een account aan op ons Dutch Horti Platform. Hier krijg u toegang tot een schat aan informatie, interactieve sessies en boeiende content die je meenemen in de wereld van de Nederlandse glastuinbouw. Uw account is de sleutel tot een virtuele reis vol kennis en innovatie.

Registreer u op: Dutch Horti Platform

Stap 3

Toegang geautoriseerd na betaling

Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, en de betaling is gedaan, autoriseren wij uw toegang tot de online rondleiding. Ontdek de tuinbouw vanuit het comfort van uw eigen omgeving en laat u inspireren door onze deskundige begeleiding.

Betalingsopties worden verstrekt bij het aanvragen van uw speciale online rondleiding. 

Kosten

De kosten voor een online rondleiding zijn € 30,-. U krijgt dan één maand toegang om de online rondleiding te bekijken. 

Bereid u voor op een online ervaring die de grenzen van de tuinbouw verkent en u meeneemt naar de toekomst van groene kennis en groei. Tomatoworld heet u van harte welkom op deze unieke reis!

Bij Tomatoworld bieden we niet alleen een interessante online rondleiding, maar ook een schat aan extra's die uw ontdekkingsreis verrijken. Krijg niet alleen toegang tot de online rondleiding, maar ontdek ook:

1. Video's over het teeltseizoen bij Tomatoworld

Stap in de schoenen van onze deskundige teler en ervaar het teeltseizoen van Tomatoworld. Ontdek de groei van de lekkerste tomaten en zie hoe wij telen volgens de principes van Plant Empowerment en Data gedreven telen. Onze video's nemen u mee door alle fasen van het teeltproces, van zaadje tot oogst en diverse onderwerpen er tussen in. Leer, bewonder en beleef het teeltseizoen op een unieke manier.

2. Diverse tuinbouwinformatie

Bij Tomatoworld zijn we gepassioneerd over het delen van kennis en informatie over de tuinbouw. Naast de online rondleiding krijgt u toegang tot een uitgebreide bibliotheek met diverse tuinbouwinformatie. Van interessante feiten en cijfers tot diepgaande artikelen over duurzame praktijken en innovatieve technologieën, u vindt hier een schat aan informatie om uw begrip van de tuinbouwsector te verdiepen.

Bij Tomatoworld gaat het niet alleen om zien, maar ook om begrijpen. Onze aanvullende content zorgt ervoor dat u een volledig beeld krijgt van de fascinerende wereld van de Nederlandse glastuinbouw. Stap in de wereld van Tomatoworld en ontdek een overvloed aan kennis, inzichten en inspiratie die verder gaan dan de grenzen van de online rondleiding!

Boek uw online rondleiding nu!

Recenties