Ontmoet ons team

Een rondleiding bij Tomatoworld wordt verzorgd door een van onze ervaren gidsen. Zij komen veelal zelf uit de tuinbouw en/of hebben ervaring in het onderwijs. De keuze voor de gids voor uw bezoek stemmen wij af op uw informatiebehoefte. De voertalen waarin wij rondleidingen geven zijn: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Chinees en Spaans.
* wij kunnen u geen garantie geven over de beschikbaarheid van de door u gewenste gids. 

 

Specialist bijboeken?

U kunt ook een rondleiding of presentatie boeken door een van onze specialisten:
Miranda van den Ende heeft dertig jaar ervaring met daarvan sinds 2008 oprichter van Stichting Tomatoworld. Sinds 1 juli is zij geen directeur meer van Tomatoworld, maar zij is nog wel te boeken als gids voor een rondleiding. Miranda weet met veel passie de groep te boeien, de door u gewenste (glas)tuinbouw onderwerpen worden begrijpelijk en toepasbaar verteld.

Bijboeken van een specialist naast de rondleiding
Nico Ammerlaan is de senior Teeltspecialist bij Tomatoworld. Mocht je in gesprek willen met de teeltspecialist kun je hem per half uur bijboeken. U kunt dit aangeven op het reserveringsformulier.  

Ab van Marrewijk heeft van jongs af aan ervaring als teler en kan u alle ins en outs vertellen over teelt incl. gewasbescherming. 

Bijkomende kosten voor een van deze specialisten bedraagt € 75,00 per half uur (excl. BTW).

Claudia van Staalduinen