Nieuwe partners en vrienden

Sinds dit jaar heeft Tomatoworld is er weer een aantal nieuwe bedrijven bij Tomatworld aangesloten.

Nieuwe partners en vrienden

Als partner hebben zich aangesloten:

Enza Zaden

Enza Zaden is een internationaal groenteveredelingsbedrijf. Zij ontwikkelen nieuwe groenterassen zoals sla, paprika's, tomaten, komkommers en uien. Enza Zaden produceert en verkoopt de zaden van deze gewassen over de hele wereld. In Tomatoworld kweken wij 20 tomatenrassen van Enza. Deze rassen kunt u vanaf april komen zien en proeven.

LetsGrow.com

LetsGrow.com is al circa twintig jaar hét platform van de glastuinbouw, zowel nationaal als internationaal. Iedere glastuinbouwteler kan zich aansluiten bij LetsGrow.com om inzicht te krijgen in wat er in de kas gebeurt. Door slim gebruik te maken van uw eigen data, leveren zij analyses en adviezen die leiden tot een hoger rendement. De algoritmes zijn gebaseerd op de gegenereerde data uit de kas, plantfysiologie en Artificial Intelligence. De combinatie tussen deze drie elementen maakt LetsGrow.com uniek en ondersteunt de telers door exact inzicht te bieden in hun data vanuit één platform.

 

Als vriend hebben zich aangesloten:

Hortilux

Hortilux Schréder is marktleider in de ontwikkeling, levering en toepassing van groeilichtoplossingen (LED, HPS en hybride) voor de internationale glastuinbouw en indoor farming.

Ludvig Svensson

Svensson is pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van klimaatbeheersing en energiebepsaring.