Nieuwe ontwikkelingen Hinova producten

‘Blijven innoveren.’ Is wat ons elke dag motiveert om te blijven zoeken naar verbeteringen. Of het nu gaat om een nieuw product, of iets wat wij al langere tijd leveren. Zo hebben wij een aantal verbeteringen toegepast op onze producten. We zetten hier de meest recente ontwikkelingen op een rij. Lees hier meer.

‘Blijven innoveren.’ Is wat ons elke dag motiveert om te blijven zoeken naar verbeteringen, of het nu gaat om een nieuw product, of iets wat wij al langere tijd leveren. Zo hebben wij een aantal verbeteringen toegepast op onze producten. We zetten hier de meest recente ontwikkelingen op een rijtje.

 

  • AC motor
    Onze Hinovator is een high-end kasventilator. Met een RVS frame, fluisterstil aluminium schoepenblad en een energiezuinige stuurbare EC motor is het een duurzame ventilator. Voor een kleiner budget leveren wij nu ook dezelfde Hinovator met AC motor. De AC Hinovator is een stuk voordeliger. En nog steeds net zo krachtig.
  • Verbeterd ontwerp Hinovator
    Om een nóg betere luchtverplaatsing te realiseren voor de Hinovator zijn we druk bezig geweest om kleine veranderingen aan het ontwerp van ons systeem toe te passen. We hebben de ventilator iets compacter weten te maken waardoor er minder luchtweerstand tussen de korf en het schoepenblad plaatsvindt. Hierdoor heeft de Hinovator een strakke worp, en is hij nu nog stiller.
  • VentilationJet voor cannabis
    Bij de professionele cannabisteelt is verduistering erg belangrijk. Zo wordt er gebruik gemaakt van extra dikke verduisterende schermen. Zo hebben wij voor de cannabisteelt onze kokers aangepast met een zonwering op de luchtinlaat, en een speciale coating aan de binnenzijde om de lichtinval en reflectie uit te sluiten.

Tot slot zijn wij druk bezig om sensortechniek te integreren in ons eigen LoRa netwerk; de draadloze omgeving voor de aansturing van onze ventilatoren. Hierover leest u binnenkort meer.