Dutch Horti Platform

Uw Bron voor Duurzame Teeltinnovatie

Nederlanders hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd als experts in de glastuinbouw. Het Dutch Horti Platform fungeert als de spil voor kennisdeling en -vergaring met betrekking tot duurzame en efficiënte teeltmethoden. We zijn er trots op een platform te bieden dat is gecreëerd door en voor mensen die hun productie willen verbeteren en willen bijdragen aan de wereldwijde voedseluitdaging.

Wat kunt u verwachten van het Dutch Horti Platform?

  • Toegang tot informatie en onderzoek op het gebied van duurzame teeltmethoden.
  • Mogelijkheden om te netwerken en samen te werken met experts en vakgenoten in de glastuinbouwsector.
  • Praktische inzichten en best practices om uw teeltprocessen te optimaliseren.
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke teeltmethoden.
  • Events die plaatsvinden bij Tomatoworld

Wilt u deelnemen aan dit waardevolle platform? Hieronder vindt u een aanmeldingsformulier om lid te worden van het Dutch Horti Platform.

Al lid? Geweldig!

Indien u al een account heeft, kunt u hieronder inloggen om toegang te krijgen tot alle informatie en resources die ons platform te bieden heeft. Als het aanmeldingsformulier om welke reden dan ook niet werkt, kunt u hier ook een nieuw account aanmaken.

Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst voor de glastuinbouwsector en de wereldwijde voedselvoorziening. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op het Dutch Horti Platform en samen te werken aan een groenere en gezondere wereld.

Heb je al een account? Log dan hier in.

Login