Valent Truss Support - Royal Brinkman

Verbetering van de tomatenteelt met Valent Truss Support

Tomatoworld biedt een unieke kans om innovaties te testen via haar fieldlab. Tomatoworld wil de waarde en impact van de Nederlandse glastuinbouwsector onder de aandacht brengen. Als ervaringscentrum en fieldlab laat Tomatoworld zien hoe kennis, innovatie en technologie kunnen helpen bij het oplossen van mondiale voedselvraagstukken, en dient als schakel voor sectorgenoten, retailers, beleidsmakers, studenten en internationale bezoekers. Royal Brinkman heeft onlangs veldtesten uitgevoerd met ons innovatieve Valent Truss Support-systeem, dat voordelen biedt op het gebied van kwaliteit en efficiëntie voor tomatentelers.

 

Belang van Valent Truss-ondersteuning:
📈 Verbeterde kwaliteit: Voorkomt het knikken van de stengel, waardoor trossen tot volledige grootte kunnen groeien.
⏱️ Efficiëntie: tijdbesparende en eenvoudig aan te brengen clips.
🌍 Duurzaamheid: Minder plasticgebruik en een lagere CO2-voetafdruk, ook verkrijgbaar in Biomateriaal inclusief certificering voor industriële compostering.
👩‍🌾 Samenwerking tussen telers: ontwikkeld en verbeterd in samenwerking met telers voor praktische en effectieve oplossingen.

Tijdens week 16, 17 en 18 in 2024 lieten de veldtesten bij Tomatoworld uitstekende resultaten zien met grote trostomaten. Het Valent Truss Support-systeem toonde een verbetering van 100% in de clusterboogvorming, wat de effectiviteit en betrouwbaarheid ervan bevestigt.

Voordelen van Valent Truss-ondersteuning:

  • Afgeronde uiteinden om plantschade te minimaliseren
  • Zachter, flexibeler ontwerp voor gebruiksgemak
  • Gepatenteerd concept en uniek ontwerp dat het plasticgebruik vermindert
  • Internationaal getest en ontwikkeld met kwekers uit de VS, Canada, Australië en Nederland
  • Onze bijgewerkte clips zijn ontworpen om trossen te ondersteunen, wat resulteert in een betere vruchtkwaliteit en een hogere productie, terwijl ze zacht zijn voor zowel de plant als de handen van de werknemers.

Flyer Valent Truss Support

Flyer Valent Truss Support Tomatoworld