Ludvig Svensson

Vanaf 1 juni 2022 bezit Svensson Hinova, inclusief al zijn activa. Het bedrijf maakt deel uit van de Svensson-familie en zal opereren als een onafhankelijk productie- en ontwikkelingsbedrijf, terwijl alle verkoopactiviteiten zullen worden uitgevoerd onder de naam ClimaFlow van Svensson.

Logo Ludwig Svensson

Hinova, de fabrikant van innovatieve verticale ventilatiesystemen, staat voor kwaliteit en bewezen technologie. Deze kenmerken passen perfect bij de filosofie en hoge kwaliteitsnormen van Svensson. Door de kennis en producten van Hinova toe te voegen aan haar assortiment en ClimaFlow aan te bieden, breidt Svensson haar ambitie verder uit om een toonaangevende partner te zijn in klimaatoplossingen in de tuinbouwsector.

De samenwerking geeft bezoekers van Tomatoworld een goed beeld en vooral gevoel van hoe Svensson het klimaat in kassen optimaliseert. Verticale luchtbeweging zorgt voor een actief gewas en is zeer geschikt om de stap te zetten naar een meer energie-efficiënte teelt.

Svensson heeft veel ervaring met verschillende gewassen en scherm systemen om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen tijdens de implementatie in uw bestaande kas of nieuwbouw.

Website Ludvig Svensson

Website Ludvig Svensson