Van der Ende Group

Sinds februari 2022 is Van der Ende Group een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Tomatoworld.

Van der Ende Group is een innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en industriële filtratietechniek. Van der Ende Group levert specialistisch advies, kennis en uitgebreide technische dienstverlening aan de (glas)tuinbouw, maakindustrie, bouw / aannemerij en de semi-publieke sector. Hun vele innovatieve producten worden over de hele wereld verkocht. Tot deze producten behoren baanbrekende klimaatoplossingen, zoals de Airmix: een innovatief systeem waarmee kaslucht gecontroleerd geventileerd en ontvochtigd kan worden, zowel horizontaal als verticaal, terwijl de schermen gesloten blijven, om zo een optimaal en uniform kasklimaat te realiseren.

De kas van Tomatoworld biedt een ideale omgeving om de nieuwe oplossingen voor klimaatbeheersing die Van der Ende Group heeft ontwikkeld in de praktijk te testen. Deze oplossingen zijn verdere ontwikkelingen en uitbreidingen van bestaande concepten en/of geheel nieuwe innovaties. Van der Ende Group zal de in de kas verzamelde data gebruiken voor verdere optimalisatie van haar klimaatbeheersingssystemen. De infrastructuur van de kas van Tomatoworld maakt het een perfecte omgeving voor deze optimalisatie.

De samenwerking biedt nieuwe mogelijkheden voor Van der Ende Group en de andere Tomatoworld partners in hun streven naar de ultieme kas van de toekomst, waarin duurzaamheid, efficiency en hergebruik essentiële elementen zijn.

Terug naar partner overzicht

Website Van der Ende Group

Website Van der Ende Group

Brochure Van der Ende Group

Brochure Van der Ende Group