Tarieven onderwijs

BELEEF NATUUR, TECHNIEK & GEZONDHEID basis
Beleef een boeiende rondleiding waarbij je een bezoek brengt aan onze indrukwekkende demonstratiekas, gevuld met een diversiteit aan tomatenrassen. Laat je zintuigen prikkelen terwijl je de verschillende tomatensoorten proeft (alleen wanneer er oogst is) en ervaar de unieke smaken die de natuur te bieden heeft.

Duur      : 1,5 uur
Kosten   : € 200,00 per groep van maximaal 20 studenten

PROEF EN SMAAK
Binnen dit programma leggen we de focus op het tomatenschap. Leerlingen en studenten krijgen de unieke kans om deel te nemen aan een tomatensmaaktest, waarbij ze de subtiele nuances van diverse tomatenrassen ontdekken en hun smaakpapillen worden uitgedaagd.

Maar dat is niet alles! Ook krijgen ze een cressen-workshop . Deze biedt een smaakvolle ervaring waarin deelnemers de ultieme smaken van verschillende kiemgroenten proeven. Leerlingen en studenten worden aangemoedigd om hun zintuigen te gebruiken en te genieten van de rijke diversiteit aan smaken die de natuur te bieden heeft.

Duur       : 2 uur.
Kosten    : € 225,00 per groep van maximaal 20 personen

PROEVEN UIT DE SMAAKKIST
De smaakkist kan besteld worden voor een smaakles in de klas. Het lesmateriaal geeft de leerkracht de nodige informatie over de geschiedenis van de tomaat, de verschillende smaken, vitamines, mineralen en toepassingen.

Kosten  : € 25,00 Per leskist met 3 verschillende tomaten voor maximaal 20 personen

De genoemde tarieven gelden voor Nederlandse scholen.

contact

Hackathon