Combitour: Tomatoworld en World Horti Center organiseren samen een Taste & Feel Tour

Tomatoworld organiseert een speciale combitour samen met World Horti Center. World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Een combinatiebezoek maakt uw bezoek aan het Westland tot een complete tuinbouw Experience.

Combitour: Taste & Feel Tour

De Taste & Feel tour bestaat uit een gecombineerd bezoek aan Tomatoworld én World Horti Center, zoals de naam al zegt staat deze tour in het teken van proeven en beleven. Tijdens een rondleiding door World Horti Center wordt u meegenomen langs de verschillende themapleinen, identity en hardware stands. Daarnaast krijgt u de onderzoekskassen van Vertify te zien, mag u een kijkje nemen bij MBO Westland waar onderwijs en bedrijfsleven samenkomen en krijgt u meer te horen over de ruim 100 bedrijven die participeren in World Horti Center. Laat u tijdens de rondleiding inspireren door en informeren over de internationale glastuinbouwsector en komt meer te weten over de unieke samenwerking tussen ondernemers, onderzoek, onderwijs en overheid.

Na het bezoek aan World Horti Center maakt u een transfer van maximaal 5 minuten naar Tomatoworld, hier staat u een echte beleving in een high tech fieldlab te wachten. Data gedreven telen en robotisering staan hier in de spotlight. Een ervaren gids vertelt u hoe innovatief de Nederlandse telers hun producten kweken. U ziet hommels hun werk doen en voelt hoe de tomatenplanten groeien in een aangenaam klimaat. Als al uw vragen over de teelt en de technieken zijn beantwoord komt u in de Tomatoworld ‘snoepwinkel’ terecht, in het seizoen kunt u hier proeven van verschillende rassen. Ook hoort u hier meer over de karakteristieken en de gebruiksmogelijkheden van de verschillende rassen.

De kosten voor deze combinatietour bedragen €795,- ex BTW voor maximaal 20 deelnemers. Let op: voor het vervoer tussen World Horti Center en Tomatoworld dient u beschikking te hebben over eigen vervoer, dit is namelijk niet inbegrepen.

Boek nu de Taste & Feel Tour

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u graag deelnemen aan de Taste & Feel tour? Aarzel dan niet en neem direct contact op met het World Horti Center. Stuur uw aanvraag naar info@worldhorticenter.nl. Zij regelen dan samen met u welke datum en tijd het beste voor u en ons uitkomt.

Ons enthousiaste team staat klaar om uw rondleiding onvergetelijk te maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de fascinerende wereld van tuinbouwinnovatie en smaakvolle ervaringen!