Hackathon

Think. Code. Feed the world. Harvesting technology to feed the world.

Als Tomatoworld helpen wij graag bij het organiseren van een Hackathon. Ben je een partner of onderwijsinstelling en wil je een hackathon organiseren? Neem dan contact met ons op.

Wat is een hackathon?

Als student is het een kans om deel uit te maken van een belangrijk doel: de wereld op een duurzame en gezonde manier voeden. Door deel te nemen aan een Hackathon met als thema de tuinbouw sector, kun je samenwerken met experts uit de glastuinbouwsector en werken aan uitdagende technische vraagstukken die het hart vormen van deze sector.

Een hackathon is een evenement waarbij een gestructureerde methode wordt toegepast om binnen een kort tijdsbestek van probleem naar oplossing te komen. Gedurende de hackathon worden teams door deze stappen geleid aan de hand van verschillende opdrachten.

Wilt u een hacketon organiseren?

Tomatoworld staat open voor het organiseren van hackathons en is enthousiast om deel te nemen aan nieuwe ideeën en innovaties. Als u geïnteresseerd bent in het organiseren van een hackathon in samenwerking met Tomatoworld, neem dan gerust contact met ons op. We zijn ervan overtuigd dat dit een geweldige kans is om gezamenlijk creatieve oplossingen te ontdekken en innovatie te bevorderen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en staan klaar om de details met u te bespreken.

Neem contact op