Taste & Feel Tour - Tomatoworld en World Horti Center

Tomatoworld organiseert een speciale combitour samen met World Horti Center. World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Een combinatiebezoek maakt uw bezoek aan het Westland tot een complete tuinbouw Experience.

De prijs voor de combitour bedraagt € 795,00 exclusief BTW voor max. 20 deelnemers en duurt circa 3 uur exclusief transfer.

Contact

Taste & Feel Tour

TASTE & FEEL TOUR
De Nederlandse tuinbouw is befaamd om de high tech en duurzame productiemethode waarmee op efficiënte wijze verse en veilige producten worden geproduceerd. De TASTE & FEEL tour is een combinatiebezoek met het World Horti Center en staat in het teken van proeven en beleven.

De wereld van de glastuinbouw heeft zo veel te bieden. Uw reis start met een rondleiding door World Horti Center waar u door HortiXperts meegenomen door alle facetten van en hypermoderne ontwikkelingen in de sector. De rondleiding door het kennis- en innovatiecentrum is een ware HortiXperience; er wordt er een bezoek gebracht aan het high-tech onderzoekscentrum, u komt tijdens de 360 graden - experience in het I-Grow Pavilion alles te weten over indoor telen, u wordt meegenomen langs de vele innovaties die gedemonstreerd worden in de stands van toonaangevende glastuinbouwbedrijven én ook mag u een kijkje nemen bij de All Climate Greenhouse waar onderwijs en bedrijfsleven samenwerken.

Na dit bezoek maakt u een transfer van 5 minuten naar Tomatoworld een echte beleving waar u het high tech fieldlab voor data gedreven telen en robotisering bezoekt.

Een specialist vertelt u hoe innovatief de Nederlandse telers hun producten kweken. U ziet hommels hun werk doen en u voelt het aangename klimaat waarin de tomatenplanten groeien. Als al uw vragen over de teelt zijn beantwoord komt u in de “snoepwinkel” van 40 verschillende tomatenrassen. Hier volgt uitleg over de
karakteristieken en gebruiksmogelijkheden van de verschillende rassen en mag u zelf proeven welke tomaat uw voorkeur heeft.

De kosten voor deze combitour bedragen € 795,00 exclusief BTW voor maximaal 20 deelnemers